fbpx

KTM Saddle Bag Tour XL nyeregtáska

A KTM Saddle Bag Tour XL nyeregtáska az osztrák márka válasza a dinamikusan fejlődő “adventure” és “gravel” kerékpározási stílusokra. Ha egyszer a KTM kiváló Fatbike-okat és Gravel bicajokat gyárt, miért ne kínálna hozzájuk tökéletesen passzoló táskát!

Az egy vagy többnapos, makadámutakon vagy a mély vadonban átélt kerékpáros kalandokhoz a csomagtartóra szerelhető táskák nem ideálisak, a hátizsák kapacitása pedig nem elégséges, viselése hosszú távon kényelmetlen. Így a megszokott típusoktól eltérő táskákra lesz szükség. A KTM Saddle Bag Tour XL bővíthető űrtartalommal, akár 18 literes kapacitással egy nagyobb hátizsák tartalmát elnyeli, oldalra nem lóg ki, mint a csomagtartótáskák, így a manőverezést alig nehezíti. Még az “adventure” versenyeken és teljesítménytúrákon használva sem fogunk benne csalódni: a KTM nem is engedhetné meg, hogy egy gyenge minőségű, nem megfelelő funkcionalitást biztosító termékre kerüljön a narancs/fekete logó!

ktm_nyereg_taska_1A KTM meglepően hamar reagált a ma még döntően a tengerentúlon népszerű kerékpáros kerékpározási stílus igényeire: jól látható, hogy figyelnek a legújabb kerékpárpiaci trendekre! A széles kerékpáros kiegészítő palettáján megannyi táskamodell szerepel, a nyeregtáskák között több, mint egy tucat különböző funkcionalitást biztosító modellt találunk. A Saddle Bag Tour XL kétségtelenül a legnagyobb kapacitású közöttük, amely szükség szerint bővíthető vagy szűkíthető, alacsony tömege pedig ideális a teljesítményorientált túrázáshoz.

A KTM kiváló Gravel kerékpárokat és Fat bike-okat kínál 2017-re!

A KTM kiváló Gravel kerékpárokat és Fat bike-okat kínál 2017-re!

A záródást az osztrák tervezők a futártáskákhoz hasonló módon felcsavarhatóvá tették, így biztosítva a vízhatlanságot, illetve a belső méret variálhatóságát. A táska alapanyaga ugyancsak vízálló poliészter/PVC alapanyag, így a benne tárolt holmik mindig szárazon maradnak. Egy külső szíjjal a táska terjedelmét is szabályozhatjuk, továbbá megannyi tépőzárral és csattal működő szíj és heveder biztosítja a megfelelő rögzítést és stabilitást. A KTM Saddle Bag Tour XL praktikus kezelése hamar elsajátítható.

ktm_nyereg_taska_3A téli havas tájakon, csapadékos vidékeken történő terepbringázás Amerikában egyre népszerűbb, ez a táskamodell pedig elengedhetetlen tartozéka egy ilyen extrém kerékpáros kalandnak. A Saddle Bag Tour XL a nyeregszárhoz és a nyeregpálcákhoz rögzül, eltalált formája a hajtást nem akadályozza, nem mozog, és mivel mérete a „rakomány” mennyisége és formája szerint változtatható, a benne lévő dolgok sem zörögnek-csörögnek. A kívülről állítható szíjazás is sokat segít ebben, terephasználathoz persze mindez elengedhetetlen!

ktm_nyereg_taska_5Jellemzők:

 • nagy kapacitású innovatív felépítésű nyeregtáska
 • extrém kerékpáros kalandokhoz tervezve
 • “futártáskák” mintára felcsavarós záródás
 • erős rögzítés
 • változtatható űrtartalom (max. 18 liter)
 • szinte minden bringára felszerelhető
 • felső elasztikus háló egy további csomag szállításához
 • vízálló poliészter/PVC alapanyag
 • számos fényvisszaverő elem a biztonság fokozásának jegyében
 • kb. 47 x 20 x 20 cm legnagyobb külső méret
 • 470 gramm

Ajánlott fogyasztói ár: 11 900 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo