fbpx

Cube FRS Action Team hátizsák

cube_hatizsak_FRS_1Imádod a gravitációt? A Cube széles kiegészítő és ruházati választékában számos kiváló hátizsák is szerepel, természetesen hamisítatlan Cube dizájnnal, illetve a német cégtől elvárható minőséggel. A lejtmenetben száguldás szerelmeseinek pedig külön modelleket kínálnak, amelyek speciálisan a freeriderek igényei szerint készül, erre a felhasználásra tökéletesítettek. A bemutatóban szereplő FRS Action Team talán a legjobb példa minderre!

Meglepő módon a ruházathoz hasonlóan a Cube a kiegészítők terén is megkülönbözteti a kerékpározási stílus szerinti felhasználást, így külön hátizsákmodell jár az all mountain (AMS) szerelmeseinek, a városi közlekedőknek, a túrázóknak, illetve a kerékpárjukat gyakran szállítóknak. Az adott felhasználáson belül is több méret és színváltozat kapható, ami – valljuk be őszintén – nem szokványos egy kerékpárgyártó részéről.
[divider scroll_text=”Cube FRS Action Team”]

cube_hatizsak_FRS_3

Mint azt jól tudjuk, a ruházat és kiegészítők a termékpalettán történő szerepeltetése a márkahűséget és a Cube imázs erősítését célozza meg, de ebben az esetben rendkívül jól megtervezett termékekkel állunk szemben, amit a Cube dolgozói kipróbáltak, azt a típust választják ki, amelyek a neves német cég márkajelzését kiérdemlik. Kiegészítőik nem kizárólag Cube tulajdonosok, rajongók számára is ajánlhatók, mivel egyszerűen nagyon jó cuccok, és kaphatók alig észrevehetően „cube-os” kivitelben is.

cube_hatizsak_FRS_4

A bemutatóban szereplő FRS 18 modell a legkisebb freeride hátizsákok között, de a legtöbb esetben a hidratációs tartály mellett az összes egynapos freeride kalandhoz szükséges kellék elhelyezhető benne. Az ergonómiai kialakítást számos rendkívül hasznos apró részlet gazdagítja, ilyen a szerszámhoz és a pumpához készült tartó, illetve a puha béléssel rendelkező védett zseb a szemcsi számára. A biztonságot a fényvisszaverő elemek mellett a lámpatartó konzol is fokozza. Az FSR full-face bukó és a teljes védőfelszerelés számára kínál rögzítést, így az utazás vagy felvonókon történő szállítás esetén a sisak elhelyezése is megoldott. Az Action Team dizájn fullos Cube imázzsal rendelkezik, de a modell kevésbé jellegzetes színkombinációkban is elérhető. Ha mégsem lennél elégedett az FSR 18 űrtartalmával, kapható kicsit nagyobb változatban is, amelyben még több cucc pakolható. Az egész napon át kényelmes viseletet számos részletmegoldás biztosítja: a kiválóan párnázott pántok mellett hát szellőzésére is odafigyelt a német kerékpárgyártó. Mivel nem terjedelmes darab, ez a „kisháti” rendkívül stabil, kemény bevetésekre ideális társ.
[divider scroll_text=”Cube FRS Action Team”]

cube_hatizsak_FRS_2Jellemzők:

  • szín: „Cube” piros kék, fehér
  • méret: 50,5 x 30,5 x 17,5 cm
  • alapanygag: 100% poliészter
  • térfogat: 18 liter
  • tömeg: 1100 g

Ajánlott fogyasztói ár: 24.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

A bemutatóban szereplő hátizsák pedig itt található

[divider scroll_text=”Cube FRS Action Team”]

Egy kis márkatörténet:

A Cube kerékpárgyárat Marcus Pürner 1993-ban alapította Németországban, egy mindössze 50 m²-es helységben. Mára a termelési terület 20.000 m²-re nőtt, a Cube kerékpárok 34 országban kaphatóak. A dinamikus fejlődés ellenére még mindig a bajor Alpokban fekvő Waldershofban folyik a kerékpárok gyártása, tesztelése illetve összeszerelése. A cég hitvallása szerint közönséges kerékpárokat bármely cég tud gyártani, de ez nem a Cube stílusa. A bringák tervezését az elhivatottság és a versenysportban szerzett tapasztalat motiválja. Törekszenek arra, hogy mindig a felhasználási stílusnak és a felhasználói célcsoportnak leginkább megfelelő geometriát, alkatrészeket, illetve részletmegoldásokat alkalmazzák. A prototípusokat laborban és a gyakorlatban egyaránt kemény próbatételnek vetik alá. A Cube több kerékpáros csapatot is támogat, ezek közül kiemelkedik a fiatal versenyzőkből álló CUBE BIKE Junior Team. Itt nagy hangsúlyt fektetnek a doppingmentes sportszemlélet kialakítására, és az eszerint gondolkodó utánpótlás kinevelésére. A Cube számos versenysorozat és rendezvény támogatója, mint például a CUBE Action Team Enduro World Series. A Cube kerékpárok kiválóan szerepelnek a nemzetközi összehasonlító tesztekben: mind országúti, mint MTB modelljeik több országban megkapták az „Év kerékpárja” díjat. A Cube a sikereket részben a csúcstechnológiát alkalmazó tervezésnek (Frame Save System), a lelkiismeretes összeszerelésnek (minőségbiztosításnak), illetve a rigorózus tesztelésnek (DIN Plus quality and safety controls) tulajdonítja.

cube_hatizsak_FRS_main

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo