fbpx

Eurobike mustra: Wheeler

Mindig van új a nap alatt – ez jutott eszembe a Wheeler standon. Nem is tudtam, hogy ilyen jó gépeket is tudnak építeni :-). De komolyra fordítva a szót: a bringáik szépsége terén mindenképpen beleadtak mindent és a hölgyeket is komoly gépekkel kényeztetik, montik között konkrétan 7-féle modellel.
Ők is kínálnak csúcs merevfarű XC gépet 1,62 millióért, de mi most az alatta lévő Eagle 10-essel kezdjük, mely ára várhatóan 730 ezer Ft körül lesz.

wheeler-1

A 2300 gramm mínuszért (ennyi van a csúcs Eagle LTD és az itt látható 10-es között) tehát majd’ 900 ezret kell kifizetni, ami szokatlanul nagy ugrás két-, egymást követő modell között. Így az Eagle 10-es tömegét 10,2-re ígérik. A váz minden tekintetben azonos UD Carbon Superlight, mint a csúcsmodellé és tele van szebbnél szebb megoldásokkal, mint például a képen is látható bowdenvezetés, vagy a lánc- és támvilla közé épített tárcsafék.

wheeler-2

Egy példa a hölgyeknek tervezett geometriájú és felszereltségű Passera szériából. A Passera 45 a középház alját képviseli. 13 kg körüli tömeggel és 215 ezer Ft körüli árral várható. A 45 egy hobbi monti, de lesz LTD néven egy XT-s, Reba-s össztelós csúcsmodell is.

wheeler-3

Csakis a funkcionalitást szolgálja a Server 3.5M, a gyártó „Urban Chic” koncepciója alapján és minimalista felfogásban. A 8 sebességes Nexus-szal szerelt 6061 alu váz- és merev villa mellett nagy hátrahajlású-, nem emelt-, 580-as kormány szolgálja majd a kényelmet 190 ezres áron.

wheeler-4

Forgalmazó: www.mali.hu

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo