fbpx

BBB az Eurobike-on: több mint 1500 minőségi kiegészítő…

A holland BBB kiegészítői Európa- és világszerte kedveltek a profi kerékpárosok körében is, pedig sallangoktól mentesen, különösebb harsány marketing nélkül kínálják a legmagasabb elérhető minőséget immár minden téren. Az Eurobike-on azonban kevés stand volt, ahol több nagydíjas termékkel találkozhattunk…

A BBB standra belépve a szponzorált profi csapatok mezeire léptünk rá

Emlékszem, jó pár éve nagyon megtetszett Tom Boonen szemüvege, szerettem volna ilyet magamnak, de szembesülnöm kellett vele, hogy nem létezik még kereskedelmi forgalomban, ugyanis a BBB a csúcstermékeit a szponzorált profi versenyzőkkel tesztelteti, s csak akkor kerülnek sorozatgyártásba, ha valóban minden igényt kielégítenek.

Az új BBB Strike lámpák fénye meggyőző

Persze ez a filozófia nem csak a profik által használt cuccokra igaz, a kerékpározás Mekkájában, Hollandiában nehéz is lenne versenyben maradni átlagos termékekkel. A cég alkalmazottjai, a tervezők, természetesen mindannyian kerékpároznak, és tökéletesen tisztában vannak a felhasználók igényeivel.

Néhány BBB bukó

És ez nem csak marketingduma, nem hinném, hogy akár azok között, akik a cikket olvassák, sokan lennének, akik elégedetlenek voltak egy BBB termékkel. Pont egy olyan cégről van szó, amely nem költ sokat reklámra, mégis egyre többen vásárolják kiegészítőiket.

“3D robbantott ábra” egy profi bukóról

A viszonylag fiatal gyártó mindössze évtizedes fennállása alatt hamar kinőtte magát, az alkatrészeken, (kormány, kormányszár, nyereg, stb.) kívül ruházattal is foglalkoznak, fejvédőket, szemüvegeket, kesztyűket, kínálva, ezen kívül pumpák, elektronikus kütyük, lámpák szerepelnek a palettán, felsorolni is nehéz lenne másfél ezernyi terméküket, melyeket több mint 40 országban árusítanak.

BBB bukók és szemüvegek fehéren, feketén

Jelenleg több profi gárda, a Vacansoleil, a Cofidis, a BMC mountain bike csapata, valamint a Fidea cyclocrossosai is használnak BBB szemüvegeket vagy bukókat. Standjukon ötletesen láttatták is a hollandok, kikkel állnak szponzorációs kapcsolatban. A BBB standján amúgy a bőség zavarával küzdöttünk, hogy mely termékeket válogassuk be egy szűk bemutató cikkbe. Úgy gondoltuk szeretnénk kedvezni a versenyzőknek, túrázóknak, és a sokat közlekedőknek is.

A francia Cofidis csapatát is s szponzoráltak között találjuk

Fanatikus sportoló kerékpárosoknak a Select szemüveget ajánlanánk a figyelmébe, jobban mondva a Select ajándékdobozt, amivel megoldható minden bringás álma, naponta új szemcsit vehet fel a tekeréshez, mindig olyat, ami illik az adott kerékpárhoz, vagy ruházathoz…

BBB Select kerékpáros szemüvegek

Hogyan? Szóval elölről, tételesen adott a Select sportszemüveg keret fehérben vagy feketében. Ehhez a dobozban 6 lencsét és 7 szárvéget találunk, vagyis 42 -féle szemüveget állíthatunk össze. Ajándéknak is kiváló kerékpár-őrült ismerősünk részére, hiszen biztos nem vágja majd a fejünkhöz, hogy nem tetszik a színe.

…és a Select Gift-box

Persze nem csak madárijesztő hajlamaink kiszolgálása végett hasznos a Select-box, hiszen a különböző fényviszonyok különböző lencséket kívánnak, nos ebben valóban minden benne van, teljesen átlátszó lencse sötétbe, sárga lencse a szürke időjáráshoz, napsütésbe különböző színű (vöröses, kékes, zöldes) MLC lencsék, valamint egy füst-lencse a legerősebb fénybe.

Túrázók számára egy Eurobike-nagydíjas terméket ajánlunk, a BMP-52 Traveller minipumpát, ami tulajdonképpen egy normális állópumpa „használhatóságát” kínálja lekicsinyített verzióban. Emellett természetesen rögzíthető a kerékpáron, de a hátizsákban, vagy akár a zsebben sem foglal el sok helyet.

Eurobike-nagydíjas minipumpa

A pumpa strapabíró alumíniumból készül, gumírozott markolattal, fontos, hogy 8 bart is fújhatunk a kerékbe, amire a legtöbb minipumpa valójában nehezen képes. És ha képes is, az utolsó fújások már igen nehézkesek, ha hüvelykujjunkat kitámasztva a gumit kell a szelepen tartani a pumpát. Ezzel a BBB pumpával egyszerű a dolgunk, kis kihajtható talpára akár ráállhatunk és nem kell rászorítani a szelepre (elhajlítva a szelepet) a pumpát, ugyanis tömlőjét rácsavarhatjuk a szelepre (bármilyen szelepre).

A kerékpárjukat mindennapos szinten használóknak egy új, nagy fényerejű lámpával kedveskednénk, hiszen aki sokat bringázik munkából hazafelé sötétben, tudja, mennyire nem mindegy, mi pislákol – helyesebben világít – a kormányra rögzítve.

Az új BBB Strike fényszórók

Az új Strike 500 első lámpára valóban illik a „kompakt” elnevezés, hiszen leegyszerűsítve minden benne foglaltatik, ami szükséges, vízálló, ugyanakkor nincsenek fölösleges vezetékek, plusz akkumulátor, stb. Ráadásul a Strike-ban még egy energiaszeletet is találunk, na jó, nem arra az esetre, ha megéheznénk, hanem ezt a fantázianevet kapta a hasonló lámpákban is használható akkumulátor: EnergyBar.

Ahogy nevéből is kiderül, 500 Lumen fényáramot produkál, amivel 10 méteres távolságban 28 Lux értékű megvilágítást mérhetünk. A nagy energiák hőt is termelnek, ezért a Strike „léghűtéses”, úgy alakították ki a lámpafejet, hogy a menetszél megakadályozza a túlmelegedést. 5 különböző erősséget kapcsolhatunk, köztük villogó üzemmódot is, közepes állásban 14 órát bír az aksi, amely USB-ről tölthető (a töltöttségi állapotot menet közben is ellenőrizhetjük). Az adapterek segítségével bármilyen kormányon gyorsan rögzíthető.

Bővebb információk BBB termékekről a hazai forgalmazó honlapján: https://www.pacificcycles.hu/BBB.html

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások