fbpx

Velotech 750 lumenes első lámpa

A téli sötét hónapokban a hidegen kívül a fény hiánya okozza a legnagyobb problémát, erre a legegyszerűbb megoldás egy jó lámpa, mellyel akár városon kívül is láthatunk, lakott területen pedig villogó módban láthatóságunkat tudjuk javítani. A Velotech 750 egy igényes multifunkciós első lámpa, mely kifejezetten baráti árának köszönhetően a sötétben bringázók kedvence lesz.

A maximális 750 lumenes fényerőt a két szuper fényes CREE XPG LED biztosítja, gond nélkül lehet vele lakott területen kívül kerékpározni és akár terepre is bátran kivihető, montizáshoz is elegendő fényt biztosít. 4 különböző fényerővel képes folyamatosan világítani, szuper erős módban 5 órát, erősben 10 órát, normál módban 15 órát, eco üzemmódban pedig 30 órát élvezhetjük a Velotech 750 fényét.

A folyamatos fények mellett 4 villogó funkciót is belecsempésztek a tervezők a Velotech 750-be,
lassan normál fényerőn 90 órát, lassan erős fénnyel 20 órát, lassan szuper erősen 10 órát, gyorsan erős fénnyel 45 órát képes villogni. Tehát, ha csak éppen egy villogóra van szükségünk akkor is tökéletesen ellátja feladatát a Velotech 750. Egyetlen gombot találunk a Velotech 750-en, amivel minden funkcióját elérhetjük és természetesen ki- illetve bekapcsolhatjuk vele a lámpát. Ha egyszer nyomjuk meg a gombot akkor a lámpa bekapcsol vagy bekapcsolt állapotban a fényerőt tudjuk vele szabályozni, ha kétszer nyomjuk meg egymás után akkor a funkciók között tudunk vele váltani, ha pedig hosszan nyomjuk akkor a lámpa kikapcsol.

A Velotech 750 energiaforrását két újratölthető 4400 mAh-s lítium akkumulátor biztosítja, melyek a lámpában hagyva USB-ről tölthetőek, körülbelül 10 óra szükséges ahhoz, hogy nulláról teljesen feltöltsük őket. Alacsony töltöttség és töltés alatti jelzőfénnyel is felszerelték a lámpát, jelzi ha már fogytán van ez energia az akkumulátorokban. Az igényes alumínium házas lámpát egy mozdulattal, egyszerűen, szerszám nélkül szerelhetjük fel a kormányra, egy erős gumis pánt tartja stabilan a helyén. IPX4 vízvédelemmel is rendelkezik a Velotech 750, bátran használhatjuk nagyobb esőben, de arra azért vigyázzunk, hogy nem búvárlámpáról van szó, még akkor sem, ha fényereje alapján akár nézhetnénk annak is.

Teszteredmény: Újabb kedvező árú, de nagy tudású modell, a két led miatt nagyon egyenletes megvilágítással és 50 méteres hatótávolsággal. Nagyjából 4.5 méter széles sávban terít, ami aszfalton és terepen egyaránt elegendő. Ugyan villogni nem tud, de négy fokozatban állítható a fényereje, ami előnyösen hat az üzemidejére. Felszerelése pofonegyszerű, így gyorsan le is szedhető. A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Jellemzők:
– Erős fényű első lámpa
-Alumínium házas kivitel
-Újratölthető
-Két szuperfényes CREE XPG LED
-Maximum 750 lumen fényerő
-4 fényerő folyamatos világítás mellett: szupererős (5 óra), erős (10 óra), normál (15 óra), eco (30 óra)
-4 villogó üzemmód: lassú villogás normál fényerő (90 óra), lassú villogás erős fényerő (20 óra), lassú villogás szuper erős fényerő (10 óra), gyors villogás erős fényerő (45 óra)
-Multifunkciós bekapcsoló gomb (2 gombnyomás funkciók közti váltás, szimpla gombnyomás bekapcsolás és fényerő állítás, hosszú gombnyomás kikapcsolás
-2db 18650 lítium akkumulátor, 4400 mAh
-USB kábellel tölthető
-10 órás töltési idő
-Alacsony töltöttség és töltés alatti jelzőfény
-IPX4 vízvédelem
-Szerszám nélküli rögzítés

Ajánlott fogyasztói ár: 8 990 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo