fbpx

Topeak Mini 20 Pro multifunkciós marokszerszám

mini20_5A kerékpározáshoz beszerezhető alkatrészek között egy marokszerszám ár/érték arányát lehetetlen felülmúlni. A Topeak Mini 20 Pro esetében bő tízezer forint ráfordítással beszerezhetjük a legerősebb hőkezelt alapanyagokból maximális igényeséggel előállított, zsebméretű marokszerszám-csúcsmodellt, amely a legtöbb útközben felmerülő kerékpárszerelési feladattal könnyedén megbírkózik.

Ha terepen kerékpározunk, akkor elengedhetet egy zsebben lapuló láncbontó, a tárcsafékekhez pedig szükséges Torx-kulcs is: a Mini 20 Pro természetesen ezekkel is rendelkezik. Ha esetleg aluküllős Mavic kerékszettünk lenne, akkor sem kell a gyári küllőanya-szerszámot magunkkal cipelni, mivel a Topeak Mini 20 számos funkcója közül az egyik éppen egy 7 mm-es küllőanya-húzó.

mini20prosl_8
mini20_8A Topeak Ergon XC csapat minden egyes versenyzőjének zsebében egy Mini 20 lapul: nemcsak az edzések során, hanem a versenyeken is. Könnyű, mindössze 150 grammal terheli a kerékpárost, egy esetleges műszaki hiba esetén gyors, hatékony segítséget nyújt. Ráadásul egy praktikus, puha tokot is kapunk hozzá, így meg sem érezzük jelenlétét!

A Topeak meghatározása szerint a Mini 20 Pro a tartósság, funkcionalitás és különleges formavilág ötvözete egy szerszámban. 20-funkciós, professzionális minőségű edzett acél alapanyagú szerszám, forgácsolt alumínium testbe integrált Cr-Mo láncbontóval. A multifunkciós szerszám minden lehetséges technikai problémára megoldást jelent.

mini20pro_chaintool2

Legfontosabb tulajdonságok:

  • 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 imbusz kulcs
  • Keresztfejű, laposfejű csavarhúzó
  • Láncbontó, lánc összeakasztó kampóval
  • Gumileszedő, küllőkulcsok: 14g, 15g, Mavic M7
  • Neopréné tok
  • Súly: 150g
  • Méret: 7,6×4,2×1,8 cm

Javasolt fogyasztói ár: 11.200.- Ft

Hazai forgalmazó: http://www.gepida.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások