fbpx

PRO XC Lock markolat

A holland székhelyű PRO márka saját tervezésű, magas minőségi szintet képviselő kellékekkel egészíti ki az anyavállalat, a japán Shimano alkatrészkínálatát. A Shimano technikai igényességével nem könnyű lépést tartani, de a szponzorált versenyzők termékfejlesztésbe való bevonásával PRO-nak ez a feladat látszólag egyre jobban megy. A PRO idestova egy évtizede kínál cross country és keményebb felhasználásra szánt MTB, országúti, időfutam- és triatlonhasználatra tervezett kormányokat, kormányszárakat, nyeregszárakat és egyéb kiegészítőket. A jelen bemutatónk tárgya a kedvező árú, ellenben magas minőségi szintet képviselő PRO XC Lock kiváló útóda lehet a már kissé viseltes, kevésbé igényes tervezésű jelenlegi markolatodnak!

pro_xc_mark_mainEgy jó markolattal minimális anyagi ráfordítással meglepő kényelem- és teljesítményfejlesztést hajthatunk végre, felszerelése is pillanatok alatt elvégezhető. A markolat a kerékpáros és a kerékpár közti egyik fő kontaktuspont, és mint tudjuk, ezekre az érintkezési pontokra érdemes különös figyelmet fordítani. Egy jó nyereghez vagy cipőhöz képest az egyenes vagy emelős kormányra készült markolat nem számít nagy kiadásnak, ennek ellenére a biztos irányítás, illetve a kerékpáron élvezett kényelem jelentős részben ezen a “szürke eminenciásnak” számító kiegészítőn múlik.

A hagyományos, körkeresztmetszetű formával rendelkező markolat esetében a következő tulajdonságoknak kell egyszerre teljesülni: anyaga legyen jól tapadó, fogása biztos, kissé rugalmas, hogy az út rezgéseit valamelyest csillapítsa. Emellett fontos, hogy a kormányon stabilan álljon, még esős időjárásban se csúszkáljon, forogjon. Nem utolsósorban jól jön, ha a kerékpár megjelenését is csinosítja. Az új PRO XC Lock bilincses markolat az összes fenti kívánalomnak maradéktalanul megfelel, kedvező ára és kétféle színe pedig csak a hab a tortán!

logo_pro_shimanoA PRO XC puha egykomponensű, könnyű fajsúlyú VLC gumi alapanyagból készül általános felhasználásra: sportos trekking, illetve MTB kerékpárok esztétikus és meglepően könnyű kiegészítője. Speciális felületének köszönhetően rendkívül jól tapad, így stabilan irányítható használatával a kerékpár. Mindkét végén bilincsrögzítést kap, így az elmozdulás esélye kizárható. Fekete vagy fehér színe lényegében bármilyen kerékpárhoz passzol.
pro_xc_mark_1

logo_pro_shimano_2Tulajdonságok:

  • VLG könnyű egykomponensű alapanyag
  • Dupla rögzítő gyűrű
  • Tömeg: 66 g
  • Hossz: 130 mm
  • Átmérő: 33 mm
  • Elérhető fekete és fehér színben

Javasolt fogyasztói ára: 3.900.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján.

logo_pro_shimano_3

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo