fbpx

Northwave Sonic téli kesztyű

A Sonic az egyik legnépszerűbb ruházati kollekció a Northwave palettán, az elkötelezett kerékpárosok számára nyújt magas technikai színvonalat és kényelmet elfogadható árszinten. A Sonic téli kesztyű nem feltétlenül versenyorientált modell, azok számára készül, akik egész télen bicajoznak, sportolnak vagy éppen közlekednek.

northwave-sonic-long-gloves-black-green_1A Sonic téli kesztyűhöz az olasz gyártó a legkiválóbb technikai alapanyagokat alkalmazza, rengeteg ötletes ás hasznos megoldással kiegészítve. Kis tömege, vékony párnázása kényelmes viseletté avatja, így megmarad a közvetlen érzés a kerékpár természetes irányításához, ellenben a hűvösebb napokon, magaslati körülmények között, szélben, esőben vagy hóban egyaránt kellően melegen tartja a kezet.

A Northwave Sonic kesztyű a kerékpárral érintkező egyik fontos kontaktuspontot varázsolja tökéletessé a hűvös, nedves, szeles időjáráshoz, köszönhetően az anyagba integrált NW 4Pro membránnak és a 100 grammos Thinsulate® bélésnek. A szintetikus bőr tenyérrész a kiváló tapadásért felel, nem utolsósorban erős, tartós alapanyag. A rázkódáselnyelő GEL betétek a kényelem biztosítása mellett elősegítik a biztos fogást, a kerékpár precíz irányítását. A Northwave kesztyű minden részében a legfejlettebb, a felhasználásnak legmegfelelőbb alapanyagokat alkalmazza, ilyen a megerősített puha filc anyag a hüvelykujjrészen, vagy például a meghosszabbított “thermoshaped” csuklórész jelentősen fokozza a kényelmet és a praktikus használatot.

A Sonic a biztonság tekintetében jeleskedik: a kézfejen elhelyezett fényvisszaverő betétek fokozzák a láthatóságot. MTB vagy országúti felhasználásra egyaránt ajánlott, a csúszásgátló anyag alkalmazása és a vékony, de mégis kiváló hőszigetelő képességű, fejlett technikai szerkezetnek köszönhetően a Sonicban nem érezzük úgy, mintha síkesztyűt viselnénk, a váltó- és fékkarok is igen jól kezelhetők.

northwave-sonic-long-gloves-black-greyJellemzők:

  • víz- és szélálló téli kesztyű
  • vékony, pontosan illeszkedő kialakítás
  • szintetikus bőr tenyérrész
  • NW 4Pro membrán
  • Thinsulate® mikroszálas bélés

rázkódáselnyelő GEL betétek a ujjbegyeken megerősített hüvelykujj-rész meghosszabbított, zárt “Thermoshaped” csuklórész fényvisszaverő rátétek a kézfejen ergonomikus varrások

Ajánlott fogyasztói ár: 12.590 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo