fbpx

Gépkocsiba szerelhető JSK alumínium kerékpárállvány

Sok kerékpáros töpreng azon, hogy mily módon szállítsa kerékpárját anélkül, hogy azt kitenné az időjárás viszontagságainak, hogy növelné a gépkocsi fogyasztását, illetve leparkolás után ne kelljen valakinek a kocsinál maradni a tetőcsomagtartón levő kerékpárok végett. Vannak köztünk olyanok is, akik a féltett kerékpárt a kocsi belterében akarják magukkal hordozni. Mindeddig nem volt nagy a választék az ilyen kiegészítők terén, mostantól végre van egy kiváló alternatíva, amelynek segítségével a kerékpárt biztonságosan, a kocsi poggyászterében, minden felesleges rendetlenség és improvizációk nélkül tudjuk szállítani.

A Walteron Kft. újdonsága a gépkocsiba szerelhető JSK kerékpárállvány. A JSK kerékpárállványokat szétszerelhető alumíniumváz alkotja, amelyre az első kerék leszerelése után két vagy három kerékpárt lehet rögzíteni.

A kerékpárok biztonságosan az autó belső terében szállíthatók...

A kerékpárok biztonságosan az autó belső terében szállíthatók…

A kerékpárállványok lehetővé teszik a biztonságos rögzítést, majd a váznak a kerékpárral együtt való behelyezését a gépkocsi poggyászterébe, így biztonságos utazást élvezhetünk a kerékpáros maratonversenyre, találkozóra, vagy más eseményre. A használó egyetlen gondja csak az, hogy az állványt a gépkocsiban alaposan lerögzítse. Továbbá a kerékpárállványok lehetővé teszik a kerékpárok hosszabb idejű tárolását a garázsban vagy üzlethelyiségben, mégpedig anélkül, hogy a kerékpárokat az állványról szállítás után le kellene szerelni.

A kerékpárok rögzítése kihúzott állapotban könnyedén elvégezhető...

A kerékpárok rögzítése kihúzott állapotban könnyedén elvégezhető…

A kerékpárállványok az MTB és az országúti kerékpárosok igényeit egyaránt kielégítik. (A kerékpárállványok ROAD és MTB változatban készülnek.) Egyúttal lehetővé teszik a kerékpárgeometriája szerinti egyéni beállítást is. A kerékpárállványokra 26, 27,5 és 29 hüvelykes kerekű kerékpárokat lehet rögzíteni. Az egyetlen korlátozást a gépkocsija poggyászterének méretei jelentik.

Bármilyen 26-28"-os kerékpártípushoz illeszkedik...

Bármilyen 26-28″-os kerékpártípushoz illeszkedik…

A minimális méretkövetelmények és további hasznos információk a forgalmazó honlapján.


jsk_Banner

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo