fbpx

Csepel Barrel-One henger első lámpa

Az egyik legrégebbi hazai kerékpár márka, a Csepel, a kerékpárjaihoz kiegészítőket is kínál köztük lámpákat is. A városi és lakott területen kívüli használatra egyaránt alkalmas Csepel Barrel-One első lámpa kategóriájához mérten kifejezetten nagy fényerővel rendelkezik, kerékpárunk nyergében bátran vághatunk vele neki a téli hosszú estéknek.

A Csepel Barrel-One henger első lámpában egy erős, 3 Watt teljesítményű fehér led biztosítja a megfelelő fényerősséget a sötétben történő kerékpározásainkhoz. Fényerejére nem lehet panaszunk, ebben az árkategóriában a legjobbak közé tartozik. Két üzemmódban használhatjuk, az egyik a folyamatos fény, ami jó választás olyankor, amikor látni is szeretnénk, a másik pedig a villogó, ez a funkció a városi kerekezéseink során kifejezetten hasznos, amellett, hogy energiát is spórolunk vele, a láthatóságunkat is fokozza, könnyebben észrevesznek minket az autósok.

4 db AAA elemről tudjuk működtetni a Csepel Barrel-One henger első lámpát, környezetvédelmi és takarékossági okokból érdemes hozzá tölthető elemeket venni, így nem kell eldobnunk a drága elemeket, ha lemerültek, hanem újratölthetjük azokat. Vízálló kialakításának köszönhetően bátran használhatjuk esős időben is a Csepel Barrel-One henger első lámpát, nem kell megijednünk pár csepp esőtől, a lámpa simán bírni fogja. Rögzítése egyszerű, könnyedén, szerszám nélkül fel tudjuk szerelni kormányunkra, 22,2-31,8 mm csőátmérőkkel kompatibilis, tehát a kormányok 99%-ra minden probléma nélkül felrakható.


Teszteredmény: Ha megnézzük, hogy két huszonezres lámpa (BBB Scoutcombo, Cateye Volt 400) előzte meg, akkor nem is olyan rossz teljesítmény a 11. helyezés a Csepeltől mindössze 3900 forintért! A fotó becsapós, mert olyan mintha egyforma erős lenne a fénye a BBB Scoutcomboval, de ez nem így van, az nagyjából kétszer erősebb, viszont ahogy a fotón is láthatod, így fog a szemed is alkalmazkodni a gyengébb, de homogén fényéhez. Pontosan ezért a terítése is „nagyobb” mert a szemed érzékenyebb lesz. 40 méterig el tudsz vele látni, de eléggé kékes a fénye, ami azért zavaró. Városban nem gond, de töksötétben mérsékelt tempót kíván aszfalton. A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Jellemzők:
-1 fehér 3W Led
-2 üzemmód: folyamatos fény illetve villogó
-Vízálló kialakítás
-Kormányra szerelhető (22,2-31,8 mm)
-4 db AAA elemmel működik

Ajánlott fogyasztói ár: 3 900 Ft
Elérhetőség: https://b2b.csepelbike.com/index.php?L=schwinn.product&id=28006

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo