fbpx

Cateye Padrone+ komputer

A Cateye azoknak kínálja a Padrone+ komputert, akik nem akarnak elveszni az adatok rengetegében, de megbízható km-órát keresnek. Emellett a Padrone+ nagyméretű kijelzőjével és vezeték nélküli, letisztult megjelenésével a pilótafülkénk dísze lesz.

A mai világban, amikor mindent a gps-es komputerek uralnak elsőre nem egyszerű egy nem gps-es modellt ajánlani, de ha józanul végiggondoljuk akkor könnyen beláthatjuk, hogy nincs mindenkinek szüksége szuper komputerekre. Nem mindenki akarja bringázás után elemezgetni a tucatnyi adatot, hanem megelégszik menet közben az alapadatokkal. A Cateye Padrone+ sem kommunikál okostelefonnal és a Strava-n sem tudjuk visszanézni kerékpározásunkat, viszont stabilan mutatja a sebesség-, az idő- és a távolságadatokat. Nem kell gyakran töltőre tenni és a felhős idő sem befolyásolja a távolságrögzítést. Az energiaellátásért gombelem felel, ami napi 1 órás használat mellett is körülbelül egy évet bír.

A Padrone+ vezeték nélküli kivitel, így semmilyen kábel nem lóg ki az órából. A sebességet és a távolságot a sebességszenzoron keresztül méri, ami szintén elemmel működik, a gyártó állítása szerint közel 10 000 km-t el tudunk vele menni elemcsere nélkül.

A Padrone+ rögzítése a Cateye-nál már a komputereknél és lámpáknál is jól bevált FlexTight bilincses megoldással történik, amihez egyáltalán nincs szükségünk szerszámra. A konzol a piac egyik legstabilabb konzolja, de olyannyira, hogy gyengébb embereknek levenni sem egyszerű róla a komputert, tehát garantáltan nem fog leesni.

Gombot csak a komputer hátsó felén találunk és ezt a Padrone+ konzolon történő billentésével tudjuk megnyomni, a Cateye ezt ClickTec-nek nevezi. Lényegében sokkal könnyebb megnyomni ezt a “gombot”, mint a hagyományos megoldásokat, elég csak lenyomni a viszonylag nagyméretű kijelző alsó felét a funkciók közti váltáshoz.

Ha már a funkciók szóba kerültek: A Padrone+ tudja mutatni a pillanatnyi, az átlag és a maximális sebességet, a megtett távolságot, az összesen megtett távolságot, az eltelt időt, az időt és a stoppert. Ezenfelül van rajta éjszakai mód is, amikor a háttérvilágítás bekapcsol.

Ajánlott fogyasztói ár: 19 690 Ft
További információk a gyártó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo