fbpx

CATEYE 3-funkciós 3 LED-es hátsó világítás: a klasszikus

Lassan ránk települ a sötétség, közeleg az őszi óraátállítás. A mindenhová bringával járók egyre inkább kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy mind reggel munkába menet, mind délután hazafelé jövet sötétben kell tekerni. Szeptember végén már nemcsak a KRESZ előírásai miatt kell lámpával közlekedni, hanem a józan ész is ezt diktálja. A Cateye megbízható hátsó lámpája jó kiinduló pont ehhez: praktikusan felszerelhető, fénye erős, megbízható, strapabíró, tehát minden kerékpáron ott a helye!
TL-LD130_4
Nincs olyan bringás, aki ne ismerné a klasszikus 3 LED-es lámpát, amelyet a kiegészítőiről méltán világhíres japán cég hozott be a köztudatba. Minden bringásbolt polcán megtalálható már idestova 10 éve. Nem tud semmi olyat, amire felvághatna, de a kiváló fény, a három funkció és a megbízhatóság “örökzölddé” teszi. Ha beleteszünk két jó elemet, egy évig simán elvillog. Kell ennél több egy hátsó lámpától?

360 fokos láthatóság

360 fokos láthatóság

Persze a Cateye is halad a korral, javítgatja ezt a klasszikus modellt is, de szerencsére a lényeg változatlan maradt. 360 fokos láthatóság jellemzi (Omni Directional Technology rendszer), 3 üzemmóddal rendelkezik, amelyből a gyorsvillogó kiválóan észlelhető a gépjárművek számára, energiatakarékos, így akár 200 óra folyamatos működést biztosít. Nemcsak hátsó, hanem első lámpaként is gyártják mindkettőt, és ahogy a képen is látható, a legújabb változat tetszetős burával készül. FlexTight bilincsével szinte bármilyen kis csőre felszerelhető, így nemcsak üléscsőre, de támvillára vagy csomagtartóra is rögzíthető.
TL-LD130
Jellemzők:
Méret: 36.0 X 75.0 X 22.0 mm
Tömeg: 42 gramm konzollal és elemekkel
Fényforrás: 3 db piros LED
Elemek: 2 db AAA alkáli elem
Üzemidő: 100 óra folyamatos üzemmódban, 150 óra villogó, 200 óra gyorsvillogó üzemmódban
Rögzítőbilincs: FlexTight 12.0-32.0mm
Tartozékok: nadrágcsíptető, elemek

Ajánlott fogyasztói ár: 3090 Ft

További információ a forgalmazó honlapján
TL-LD130_8

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások