fbpx

Casco Roadster-TC városi fejvédő

A Roadster-TC a Casco egyik legújabb sisakja, amely modern kialakításával, opcionális SPEEDmask lencséjével, illetve a mindennapi városi felhasználáshoz készült hasznos kiegészítőivel tűnik ki a fejvédők kínálatából. A Roadster-TC egyszerre stílusos és formabontó, különleges matt megjelenéssel, többféle egyedi színösszeállítással a városi kerékpározás új szimbóluma.

Casco_Roadster

A német sisakspecialista manufaktúra a Roadster-TC modellt döntően városi kerékpáros közlekedésre fejlesztette, a legapróbb részletekig kidolgozott design-koncepciót kínál, amelynek prominens eleme az opcionálisan beszerezhető optikailag elsőosztályú SPEEDmask panorámalencse. Az innovatív szemvédelem a Roadster-TC fejvédőt még sportosabbá varázsolja, egyben a dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi. Az új sisak egyértelműen a multifunkciós koncepciót követi, így egyszerre alkalmas stílusos közlekedésre és sportolásra. Téli fülmelegítővel kiegészítve a mínuszokban is kellemes viselet, továbbá silddel, napszemüveggel, illetve a már említett SPEEDmask lencsével egyaránt kiegészíthető. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a Roadster-TC a stílus és a funkcionalitás találkozása!

Casco_Roadster

A Casco számos fejlett technikai megoldást alkalmaz a Roadster-TC esetében. A sisak szellőzése a Freshair Ventilation 2 rendszernek köszönhetően a kevés és nem túl nagy szellőzőnyílás mellett is kimondottan jónak mondható. A városi közlekedésben különben sem a nyílások mérete vagy száma a fontos, hanem hogy a menetszél a sisakot “átjárja”, a meleg, nedves levegő képes legyen a fej felületéről távozni.

Casco_Roadster

A sisak szerkezete Monocoque-Ultra technológiát alkalmaz, amely könnyű, erős és ellenálló kialakítás, ideális a városi használattal járó fokozott “gyűrődésre”. A megerősített tarkórész a stabil illeszkedés mellett még fokozottabb biztonságot nyújt a közlekedők számára. Jó ha tudjuk: a német közlekedés-biztonsági szakértők kimutatásai szerint a fejsérülések több mint 30%-a a fül mögötti tarkórészt éri!

Casco_Roadster

A Casco fejlesztők a Disc Fit Vario állítórendszert a Roadster-TC számára kissé átdolgozták, két magasságállítási pontot tesz lehetővé a már megszokott, könnyen kezelhető fejkörméret-állítás mellett. A Roadster-t három méretben gyártják, így a legtöbb fejmérethez és fejformához passzol, a kissé szűkebb állítási tartomány ezáltal nem tekinthető jelentős hiányosságnak.

Casco_Roadster

A Roadster-TC számos hasznos kiegészítőt fogad. Ilyen a mellékelt sild és az opcionális SPEEDmask lencse vagy például a téliesítésre szolgáló fülmelegítő. Az alumínium bogárháló külön figyelmesség a tervezők részéről, kiváltképp a középkategóriás árfekvést figyelembe véve. A Roadster-TC természetesen a Casco sisakokat fémjelző egyéb tulajdonságokkal is rendelkezik, tehát a fényt visszaverő, cserélhető színes MyStyle “zsinórt” kap, a megerősített tarkórész fokozott védelmet és extra stabilitást nyújt, az egyedi stílust pedig az érdekes kerekded forma mellett az élénk színvilág is erősíti. A sisak felülete matt, amely eleganciát és funkcionalitást sugall.

Casco_Roadster

Az új Casco városi sisak számos lehetőséget biztosít. SPEEDmask lencsével felszerelve dioptriás szemüveget viselhetünk alatta, így a dinamikus megjelenés mellett maximális periférialátást is élvezhetünk! Az egyéb hasznos kiegészítőknek köszönhetően egész évben hű társunk lehet. A Roadster-TC tökéletes választás minden igényes városi kerékpárosnak, aki jellegzetes megjelenésű, kényelmes fejvédőt keres, illetve fontosak számára a kiegészítők nyújtotta lehetőségek.

JELLEMZŐK:
>Városi kerékpározáshoz tervezett stílusos fejvédő
>Monocoque™-ultra szerkezet
>Freshair Ventilation 2 szellőzés
>Folyamatos levegőáramlás
>Megnövelt tarkóvédelmi zóna
>Diskfit Vario fejkerület- és magasság-állítás
>CascoLoc rögzítőrendszer
>Ellenálló alumínium rovarháló
>MyStyle cserélhető fényvisszaverőként pántok
>SPEEDmask optikailag első osztályú integrált szemüveggel kiegészíthető
>Menet közben a sisak tetejére csúsztatható szemvédelem
>Hagyományos dioptriás szemüveggel is kompatibilis
>360 fokos láthatóság
>Számos hasznos kiegészítőt fogad
>Három méretben a lehető legpontosabb illeszkedés érdekében
>Többféle stílusos színben

Tömeg: 372 gramm S-M méretben

Ajánlott fogyasztói ár (SPEEDmask lencse nélkül): 27 900 Ft.

További információ a gyártó honlapján:
http://www.casco-helme.de/fahrrad_products/ROADSTER/index.php

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo