fbpx

ABUS ORYDE ST 2500 KF XL kerékpáros túratáska

A főként a biztonságtechnikáról, így például kerékpáros zárakról világhíres német ABUS márka a fejlett tervezési és gyártási tevékenységét a kerékpár-kiegészítők más területeire is kiterjesztette, ma már kínál a személyes biztonságot szolgáló fejvédőket, illetve innovatív kerékpáros táskákat is. Jelen bemutatónkban a csomagos túrázáshoz, a mindennapi közlekedéshez tervezett modellek szerepelnek, külön kiemelve a minden igényt kielégítő ORYDE kollekcióban szereplő 20 literes modellt.

abus_xl_taska_1Az ABUS kerékpáros túrázáshoz és városi ingázásra szolgáló táskák magas minőségi szintet képviselő high-tech alapanyagokból készülnek, vízhatlanságuk mellett a táskák ellenállók, strapabírók, tartósak, illetve nem utolsósorban könnyen tisztíthatók. A 2015-ös új modellek közt szerepel az elsősorban a klasszikus kerékpáros túrázásra tervezett, 20-literes kapacitással rendelkező ORYDE ST 2500 KF XL, amely a KlickFix rögzítőrendszernek köszönhetően pillanatok alatt le-fel csatolható, kiváló vízhatlansággal ellátott modell.

Párban – azaz a csomagtartó mindkét oldalára 1-1 táskát felszerelve – az ORYDE ST 2500 KF XL-lel például túrázhatunk, az egyikkel pedig megoldhatjuk a napi munkába járás vagy bevásárlás során felmerülő szállítási igényeket. Így is, úgy is hadra fogható, nap mint nap, perzselő forróságban, esőben, hóban egyaránt. Esőhuzat is kapható hozzá, amely szerintünk inkább a tisztaságot szolgálja, hisz komoly felhőszakadás kell ahhoz, hogy az ORYDE “csupaszon” beázzon.

abus_xl_taska_6Az ORYDE a KLICKfix®-Vario kampós rögzítőrendszerrel rendkívül praktikus megoldást jelent a kerékpáron történő csomagszállításra, főképpen, hogy egy igazán jó minőségi szintet képviselő, prémium modellről van szó. Rendkívül tartós, robusztus kialakítást kap, a 420D and Scotch Rip 58 vízlepergető technikai alapanyag pedig az időjárás viszontagságai ellen védi a benne tárolt kellékeket. A kerékpár csomagtartójáról gyorsan, egyetlen mozdulattal leemelhető, majd a munkahelyre, bevásárláshoz, illetve számos egyéb szituációban magunkkal vihető. Több belső fakk áll rendelkezésre, így a stabil, formatartó habszivacs-merevítéssel kiegészítve megfelelő védelmet biztosít akár a laptopunknak is. A lakattartó rekesz, a rázkódás elleni védelem, a mellékelt esőhuzat, illetve a fényvisszaverő elemek avatják minden idők egyik legmagasabb szintű, legpraktikusabb csomagtartóra szerelhető táskájává az ST2500 KF XL-t. Beválhat a rövidebb vagy hosszabb kerékpáros túrák során, de hasonlóképpen a mindennapokban is, ha szükség van a 20 literes, esetleg a 2×20 literes kapacitására.

abus_xl_taska_7Jellemzők:

 • 20 literes tárolókapacitás
 • 420D and Scotch Rip 58 vízlepergető technikai alapanyag
 • stabil habszivacsmerevítés
 • lakattartó rekesz
 • KLICKfix®-Vario kampós rögzítőrendszer
 • leugrás elleni védelem
 • fényvisszaverő elemek
 • vízhatlan esőhuzat
 • csomagtartóra szerelhető
 • 34 x 38 x 18.5 cm

Javasolt fogyasztói ár: 23.804 Ft.
[divider scroll_text=”ABUS túratáskák”]

abus_xl_taska_2Az Abus kerékpáros túratáskák rugalmasan variálható tárolási megoldást biztosítanak mind a bicajos túrákhoz, mind a napi kerékpáros közlekedéshez, munkába járáshoz. Minőségi, strapabíró darabok, praktikus kezelést biztosítva, ráadásul mindenki számára megfizethető árszínvonalon. A bemutatóban szereplő ORYDE ST 2500 KF XL kisebb méretben, mindennapi és szabadidős használatra tervezett, vállpánttal ellátott, többrekeszes változata KlickFix Vario rendszerrel is elérhető: a modellszám megegyezik, az “XL” jelölés hiányzik csak belőle, a 13 literes belső űrtartalom pedig a legtöbb szituációban ideális méret. Ajánlott fogyasztói ára 20.630 Ft.

abus_xl_taska_3Továbbá az ORYDE sorozatban kapható az utóbbi modellnek kétrészes, csomagtartóra szerelhető változata, megegyező magas szintű technikai alapanyagból és a márkához méltó kidolgozással, 2×13 literes kapacitással 23.804 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Jellemzők:

 • kétoldali csomagtartó táska
 • 2×13 literes tároló kapacitás
 • stabil habszivacsbéléssel
 • formatartó habszivacsváz a védelemért
 • praktikus belső kialakítás
 • több rekesszel
 • egyszerűen kezelhető kampós rögzítőrendszer
 • KLICKfix® sínnel kompatibilis

abus_xl_taska_4
abus_xl_taska_5A magas színvonaló ABUS túratáskáknak létezik egyszerűbb kialakítású, mindazonáltal a legtöbb feladatra bőven megfelelő változata a BASICO táskakollekcióban. Az ST5540 modellszámú, kétrészes csomagtartóra szerelhető, ellenálló, vízlepergető, robusztus alapanyagból kiváló túratáska ajánlott fogyasztói ára: 13.964 Ft.

A BASICO túratáska egyoldali változata 16 literes kapacitással, mindennapos munkába járáshoz vagy szabadidős tevékenységekhez, praktikus KlickFix Vario rögzítésrendszerrel, stabil formatartó PE belső merevítéssel ST5500 modellszám alatt, 11.108 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhető el.

További információ a forgalmazó honlapján[divider scroll_text=”ABUS túratáskák”]
abus_xl_taska

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo