fbpx

Zefal Console Pack T2 felsőcsőtáska teszt

Egy táska, ami lehetővé teszi, hogy bringázás közben lássuk a telefonunkat és az alapvető dolgainkat is magunkkal vigyük, ezt tudja a Zefal Console Pack T2 felsőcsőre szerelhető táska. A felső rekeszben elhelyezhető a mobilunk, az alsó rekeszben pedig elfér a kulcsunk, a belső, a szerszámkészlet és még pár zselé vagy müzliszelet is ezek mellé.

zefal-console-pack-t2

Többekben felmerül az igény, hogy szeretnék látni a mobiltelefonjuk kijelzőjét kerékpározás közben, mert éppen azt használják komputernek vagy csupán a lejátszási listát szeretnék látni zenehallgatás közben. És ha e mellé szükségünk vagy egy táskára is amibe elfér a belső, némi szerszám és akár a pénztárcánk is akkor miért ne kombinálhatnánk a kettőt? Így jött létre a Zefal Console Pack T2 felsőcsőtáskája, amibe felülre a mobiltelefonunkat tehetjük, alá pedig az egyéb tárgyainkat.

Maga a táska egyszerűen rögzül a kerékpárra, a felsőcsőre kettő, a kormányszár alatt pedig egy tépőzárral rögzül, pillanatok alatt a legtöbb kerékpárra fel-, illetve leszerelhető.
A telefont sem bonyolult elhelyezni benne, a táska tetejét felnyitva hátulról tépőzár segítségével marad a helyén a mobilunk. Arra kíváncsi voltam, hogy mennyire lesz kezelhető a telefon kijelzője a táskán keresztül, működni működik, de azért jobban oda kell nyomni az ujjunkat, de az alapvető funkciók eléréséhez elég. Itt fontos megjegyezni, hogy üres táska mellett nehéz lesz nyomkodni a telefont, mert folyamatosan besüllyed nyomásra, ezért mindig tartsunk alatta valamit, egy belső és egy pénztárca vagy egy halom papírzsepi már elegendő ehhez.

Egyébként a képek nem tükrözik rendesen (pontosabban tükröződnek), de a kijelző megfelelően látszódik a táskában is. Ha vezetések fülhallgatót is szeretnénk használni menet közben akkor azt is megtehetjük, mert van neki nyílás a táska oldalán.

A Zefal Console Pack T2 elég nagy méretű, a belső, a szerszámok mellé még egy pénztárca és némi müzliszelet is belefér, tehát gyakorlatilag minden alapvető dolgot el tudunk vele vinni. Én nem is tudtam, hogy végül mit tegyek még bele, annyi szabad hely maradt benne.

Eső esetére egy esőhuzat is bele van építve, ami fényvisszaverő anyagból készült, így csapadékos időben sem kell aggódnunk, bár kérdés, hogy ilyenkor mennyit látunk már a kijelzőből amikor folyik rajta a víz.

A táskáknál általában kulcskérdés, hogy mennyire vannak a stabilan a kerékpáron, a Zefal Console Pack T2-nél nem volt ilyen gond, a három tépőzár úgy tartja, mintha odaragasztották volna a táskát.

Ha valakinek szüksége van egy olyan táskára, ami telefontartó és nagyobb méretű táska egyben akkor neki ajánlott vétel a Zefal Console Pack T2, ami ráadásul kedvező áron megvásárolható.

Ajánlott fogyasztói ára: 9 690 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo