fbpx

Zárd a Balatonnál a mountain bike szezont!

Balatonfűzfőn fejeződik be a háromfordulós Nyugat Maraton kupa, amit tekinthetünk a maraton szezon zárásának is, hiszen ez után más maratoni megmérettetésre nincs lehetőség idén. Október 11-én a hobby távval kiegészülve immáron négy távon mérkőzhetnek a résztvevők.

IMG_7149

A sorozat utolsó futamára az időjárás előrejelzés jelenleg igazi őszi montis idővel kecsegtet, ami igazán szép emléket biztosít a szezonzárásra.

Az idén debütáló hobby táv az eplényi és szarvaskúti versenyeken jellemzően a gyerekek és a teljesen amatőr bringások körében volt népszerű. A koncepció ezúttal is hasonló, egy alig 5 kilométeres pályán kell három kört teljesíteni azoknak, akik a legrövidebb távot tűzték ki célul. A 30 kilométeres rövid, az 56 kilométere közép és a 85 kilométeres hosszú távok a Balaton-felvidék legszebb helyeinek érintésével kanyarognak.

IMG_7119

A verseny tétje nem kicsi, hiszen itt dől el, hogy ki lesz a 2015-ös Nyugat Maraton Kupa bajnoka. Ezért azoknak is érdemes részt venni, akik eddig még csak 1 futamon tudtak rajthoz állni, mivel sok kategóriában szoros a pontverseny.

Nevezni még a verseny előtt szombaton délután és vasárnap reggel a helyszínen lehet. A pontverseny aktuális állása megtekinthető a honlapon: www.x-trame.hu.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo