fbpx

WTB Test Ride Program – nyeregpróba saját kerékpáron!

A nyereg egy rendkívül személyes kerékpáralkatrész: ugyanaz a típus az egyiknek tökéletes kényelmet nyújt, a másiknak akár fájdalmas is lehet. Az egyetlen módja, hogy megtudjuk, melyik számunkra az ideális választás, ha vásárlás előtt kipróbáljuk. A WTB Test Ride Programmal most erre nyílik lehetőség! A programban résztvevő partnerüzleteinkben kipróbálhatod nyergeinket, mielőtt elköteleződnél valamelyik irányába.

wtb-sadale-test-ride

WTB_TEST_RIDE_bigAz egyedülálló program keretein belül tesztelheted a 10 legnépszerűbb WTB nyerget, például a Valcon, Silverado, Devo, Deva, Vigo, Rocket V, Laser V, Pure V és Leisure She modellt. A Test Ride nyergeket cro-mo nyeregpálcával és szintetikus bevonattal biztosítja a gyártó, azaz nem tökéletes replikái a kiskereskedelemben kapható megannyi modellnek (súlyuk általában nehezebb), de a forma, a párnázottság, illetve a nyeregtest rugalmassága természetesen azonos. Próbáld ki bármelyik modellt kedvenc kerékpáros útvonaladon, ösvényeden, abban a környezetben, abban a ruhában, ahol a leggyakrabban bicajozol, és pontos képed lesz arról, hogy melyik WTB nyereg számodra az ideális választás. Ezek után már csak egy kérdés marad: a kiválasztott típusból melyik pálca- és borítás-változatot válaszd!

A nyeregkölcsönzés feltételeit a kerékpár-kereskedés szabja meg, tehát mindenképpen érdeklődj, mielőtt betoppannál. Az előzetes tájékozódás során azt is megtudhatod, hogy az adott tesztnyereg éppen rendelkezésre áll-e, illetve a bolt szakemberei a WTB nyergek közül melyeket ajánlják az általad űzött kerékpárszakághoz és stílushoz. A WTB Test Ride Program jelenleg a következő helyeken érhető el, illetve ide kattintva kaphatsz az aktuális feltételekről több információt a forgalmazó honlapján:

Bringa Barlang Bp 2. ker. Retek u. 29-31. bringabarlang.hu
Bringa Bázis Bp 11. ker. Budaörsi út 165. bringabazis.com
Berguson kerékpárbolt Bp. 3. ker. Vihar u. 12. berguson.hu
Mátra Bike Gyöngyös Széchenyi út 7. matrabikenet.hu
Bombastic kerékpárüzlet Miskolc Szentpéteri kapu 80. bombastic.hu
Velosport kerékpárbolt Salgótarján Füleki út 8. velosport.hu
Diósd Bike Diósd Sashegyi köz 12. diosdbike.hu
Bringa Gyula Gyula Nagyváradi út 23. nincs
M-Bike Kerékpárszaküzlet Tatabánya Március 15  utca 1-3. m-bike.hu
Bikeland Veszprém Dózsa György út 34. bikeland.hu
Kerékpárdiszkont Székesfehérvár Lehel u. 30. kerekpardiszkont.hu

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo