fbpx

Wout van Aert az Ineos ajánlata helyett a Jumbo-Vismáét választhatja

Úgy néz ki hiába csábítja a Team Ineos Wout van Aertot, a belga bringás közel áll ahhoz, hogy szerződést hosszabbítson a Jumbo-Vismával.

Wout van Aertnak 2021 év végén lejár a szerződése a Jumbo-Vismával és ezért több csapat megpróbálkozik a belga sztár elcsábításával. Nem meglepő módon a Team Ineos is köztük van, akik rendszeresen leigazolják a legjobbakat egy csapatba, ráadásul most egy olyan versenyzőt tudnának megszerezni, aki vezethetné az Ineost a nagy klasszikusokon és nagy eséllyel győzelmeket szerezhetne a csapatnak. Ezenfelül komoly érdekeltsége van a cégnek Belgiumban, több ezer embert foglalkoztatnak. Ezért mindenképpen jó üzlet lenne számukra Wout van Aert szerződtetése.

Természetesen a Jumbo-Visma sem tett le Wout van Aert szerződésének meghosszabbításáról, folyamatosan bombázzák ajánlatokkal az országúton és cyclo-crossban is kiemelkedő teljesítményt nyújtó kerékpárost, és úgy látszik, hogy nagyon közel értek ahhoz, hogy végre meglegyen a hosszabbítás. A Jumbo-Visma névadó szponzorának a Jumbo szupermarket-lánc vezérigazgatójával, Ton van Veennel készítettek interjút, ahol a cég vezetője elmondta, hogy fontos számukra Belgium és Wout van Aert, ezért ő meg van arról győződve, hogy hamarosan meg fognak egyezni a belga bringással.

A Jumbo is azon kivételes cégek közé tartozik, akik profitáltak a járványból és ez a kerékpáros csapat számára is mindenképpen jó hír, hiszen várhatóan így nekik sem lesznek anyagi problémáik és Wout van Aertnak is ki tudják fizetni, amit kér.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo