fbpx

Wilier: kiváló olasz országúti kerékpárok olcsón!

Olasz országúti presztízsmárka, ráadásul kedvezőbb áron, mint az arctalan tucatkerékpárok? Nos, a Wilier hazai forgalmazója jóvoltából az előbbi ellentmondás feloldódott!

Ha valaki kételkedne, járjon utána, nézze meg a Wilier modelleket a rájuk biggyesztett árcédulákkal személyesen is, és ettől kezdve elfelejtheti akár a markenting meggyőző erejét, akár a szkeptikusok ellenvetéseit, döntsön maga…

Wilier Zero 7

A Wilier csúcs-kerékpárokat az utóbbi években a Lampre profijai alatt láthattuk, Damiano Cunego, Alessandro Petacchi és Michele Scarponi a Cento1 SLR nyergében ért el szép sikereket, tavaly a profi országúti elit, a WorldTour egyetlen magyar versenyzője, Szeghalmi Bálint is ilyeneket hajtott, s igen jó véleménnyel volt a bringákról, pedig Szegáról tudni kell, hogy az átlagos versenyzőknél nagyobb műszaki érdeklődéssel viseltetik az alatta szolgálatot teljesítő technika iránt.

Szeghalmi Bálint a Cento1 SLR-rel a Lampre színeiben 2011-ben

Az évszázados múltra visszatekintő, liliomot formáló logójáról ismert kerékpárok közül a Bikexpress.hu jóvoltából a csúcskategóriától kezdve a játékos fixik között is válogathatunk itthon, ráadásul valóban válogathatunk: a legtöbb Wilier kerékpár raktárról elvihető. Még a hihetetlenül könnyű legújabb csúcsmodell, a Zero7 is, melynek amúgy is filigrán vázát (800 gramm alatt) egyedi középrész megoldással egészítette ki az FSA, így a karbon hajtóművel is kalkulálva további grammokat ver a legtöbb márkatársra, a 6,8 kilogrammos UCI-limitet „átlagos” felső kategóriás felszereléssel is könnyedén alulteljesíti.

Wilier Zero 7

A magyar vásárlók többségét azonban talán nem a kétmillió forintos zászlóshajó érinti leginkább, hanem az, hogy már alig több mint 400 000 Ft-ért hozzájuthat a karbon vázas Wilier Izoard-hoz, Campagnolo Centaur szettel, Fulcrum kerékszettel. Ezt a kerékpárt egyébként nagy megelégedéssel használják versenyeken a KSI legjobb fiatal menői.

Wilier Izoard

Szintén érdekes lehet az egyik belépő modell, amit most az Izoard-hoz hasonlóan akciós áron lehet megvásárolni: a Wilier La Triestina, triple butted alumínium vázzal, karbon villával, Campagnolo Veloce váltórendszerrel, Fulcrum kerekekkel csak 236 000 Ft! Ráadásul a La Triestina ezen a szinten nem mindennapi design-t kínál, az FSA-val együttműködve a fékek és a hajtókar is a vázhoz illő festést kapnak, profi kinézetűvé téve a bringát.

Wilier La Triestina

A Wilier 2012-es kínálatára egyébként jellemző a nagyon vidám színvilág, a kiváló országútik mellett mountain bike-ok és figyelemre méltó városi cirkálók is szerepelnek a palettán.

További Wilier információért KATTINTSON IDE!

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo