fbpx

Wiggins berágott a paparazzikra fájdalmai közepette…

A Tour de France-győztes Bradley Wiggins elnézést kért morcos viselkedéséért, miután szerdai autóbalesetét követően egy nappal kiengedték a kórházból, és fotósok hada várta, akiknek nem örült túlságosan a brit…

Az idei szezon legsikeresebb bringása nem viselkedett éppen gentlemanként, középső ujját mutatva a paparazziknak, persze az elkészült fotó körbejárta a nemzetközi sajtót.

„Szeretnék elnézést kérni a gesztusért, amit tegnap délután tettem hazafelé a kórházból. Fáradt voltam, fájt mindenem, csak haza akartam végre érni, de ennek ellenére nem kellett volna így reagálnom. Sajnálom, ami történt.” – kért bocsánatot a Sky versenyzője.

A legutolsó vizsgálatok szerint Wiggins sérülései kicsit súlyosabbak a „semmi komoly”-nál, a röntgen kimutatott egy törött bordát is, a tüdeje is sérült, valamint az a bizonyos ujja is kificamodott.

„Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek, akik segítettek, és támogattak üzeneteikkel az elmúlt 48 órában, s persze a Royal Preston Hospital-ban dolgozók munkáját, akik nagyon jól bántak velem. Vannak még fájdalmaim, de most csak a gyógyulásra fogok koncentrálni, itthon, a családom társaságában.” – nyilatkozta Wiggins.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo