fbpx

Virtuálisan is ott lehetsz a Sea Otter Europe-on!

A világjárványra tekintettel a Sea Otter szervezői egy új lehetőséget is biztosítanak az esemény iránt érdeklődők számára, idén akár virtuálisan is részt lehet venni az eseményen a Sea Otter Play-en keresztül.

A Sea Otter Europe az egyetlen Sea Otter rendezvény, amit az idei évben megtartanak, a tervek szerint az európai fesztivált szeptember 25.-27. között fogják megrendezni Gironában. Viszont a szervezők egy új eseménnyel is készülnek pandémiás helyzetre tekintettel, azok is, akik nem tudnak ellátogatni Gironába, részt vehetnek a Sea Otter rendezvény egy virtuális változatán a Sea Otter Play-en.

A Sea Otter Play-en keresztül szeptember 17.-20. között virtuálisan be lehet járni a kiállítást, meg lehet nézni a márkákat és kapcsolatba lehet lépni velük, és mindezt ingyenesen.

Mivel a Sea Otter több, mint egy kerékpáros kiállítás, versenyek, tesztelési lehetőségek is kapcsolódnak a rendezvényhez, így a Sea Otter Play is többet kínál, mint egy virtuális kiállítás, ugyanis lehetőség nyílik arra, hogy különböző kihívásokat is teljesítsenek otthonról a részvevők, melyeket később különböző díjakra válthatnak be.

További információt a Sea Otter Play-ről az alábbi linken találtok: https://www.seaotterplay.com/

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo