fbpx

Vincenzo Nibali a Ferrarinál!

Lehet nem hiába panaszkodott néhány hete Nibali, hogy kihagyja a Giro-t és inkább a Tour de France-ra fókuszál, ha nem garantálják a komoly hegyi szakaszokat a rendezők, mert most a Ferrari gyárba látogatott el hogy megnézze és kipróbálja a limitált szériás F12 TDF-et, amit a legendás autóverseny tiszteletére készítettek és melynek neve egybecseng a szintén legendás kerékpárversennyel.

FERRARI-Vincenzo-Nibali-1280x0_P4SHRK

Ezen felül Nibali tett egy rövid gyárlátogatást is, megnézte hogyan készülnek a 8 és 12 hengeres olasz csődörök, sőt a Classiche részleget is megmutatták neki ahol a különböző veterán Ferrarikat restaurálja egy markonyi csapat a különösen tehetős tulajdonosok számára.

FERRARI-Vincenzo-Nibali-gtc4-lusso-1280x0_D8LQHG

Kifejezetten kíváncsi volt a 2014-es Tour győztes a GTC4 Lusso modellre is, ami teljes értékű négy üléses Grandtourismo, melyet 6,3 literes 690 LE-s V12-es hajt. Lehet, hogy Nibaliéknál tovább bővül a család? Ki tudja! A hírek szerint nevetve mondta, hogy ide hátra akár a bringája is beférne 🙂

Mindenesetre az országúti bringások szeretik a gyors olasz autókat, hiszen Tom Boonen is egy Ferrari-t hajt, méghozzá egy F12 Berlinetta-t. Ha Nibalinak sikerül további Tour és Giro győzelmeket szerezni, vagy megnyerni mondjuk az olimpiát idén, akkor tutira nem kell majd a garast a fogához verni!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo