fbpx

Világsztár a BalatonBikeFest-en!

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is érkeznek világsztárok a BalatonBikeFest-re, a legújabb hivatalos információ pedig az, hogy a korábbi junior világbajnok downhill-es, Brook MacDonald indul a június 13-15. között megrendezésre kerülő Tihany Downhill-en!

Brook MacDonald

Az új-zélandi Brook MacDonald még csak 20 éves, de már egészen kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet a felnőttek között is. Kíváncsian várjuk mire lesz képes a Tihany Downhill-en!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, 2012-ben is az MS Racing-nél száguldozik, ám összeolvadásuk a Mondraker Factory Team-mel azt jelentette, hogy az “új” gyári csapatban már egy Mondraker Summum bringával áll rajthoz.

Brook MacDonald

Junior világbajnoki címe után a tavalyi szezonban már háromszor állt világkupa dobogón, mellyel az évet a világranglista kiemelkedő hatodik helyén zárta! Két hete begyűjtötte az új-zélandi kupasorozat összetett győzelmét, és most vasárnap pedig a világkupa első fordulójában a 19. helyen zárt, miután az időmérőn egy ugratón leérkezéskor elesett, 70 km/h-val! Kemény fából faragták a Bulldogot!

Forrás: www.balatonbikefest.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo