fbpx

Versenyezz aszfalton és terepen egy hétvégén, Ausztriában!

Különleges versenyhétvégére hívnánk fel a figyelmét azoknak, akik az országúti és a mountain bike kerékpáron is otthonosan mozognak! Nem messze a magyar-osztrák határtól, a Stubenbergsee mellett kerül sor a Bike&Road Trophy-ra, május 21-22-én.

bike&road_1

Az eseményt a különleges ötleteiről híres Gerhard Schönbacher szervezi, aki a Crocodile Trophy-t és az AlpenTour Trophy-t is rendezi, vagyis a referenciák biztatóak. A helyszín festői szépségű és jóval kevesebbet kell autózni, mintha az Alpok sűrűjébe mennénk.

bike&road_2

A verseny különlegessége, hogy a szombati mountain bike versenyt (május 21.) és a vasárnapi országúti futamot (május 22.) összetettben is értékelik, emellett családi programok is színesítik az eseményt, gyakorlatilag minden bringás, vagy bringás család megtalálhatja a számítását.

bike&road_3

A futamok körpályán kerülnek lebonyolításra, a mountain bike verseny 40 kilométeres lesz, 800 méter szinttel, 6 kört teljesítve. Az MTB pálya különlegessége, hogy áthalad majd a herbersteini állatkerten. Az országúti verseny 10 körös lesz, 75 kilométer, 1400 m szinttel.

Bővebb információk: http://www.bikeandroad.club/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo