fbpx

Vasárnap újra Kőbányai Bringapark Kupa: Ne maradj le róla!

November 8-án ismét a Kőbányai Bringapark Kupán állhatnak rajthoz a cyclo-cross szakág kedvelői, hazánk egyik legnépszerűbb cyclo-cross versenyét immáron 14. alkalommal rendezik meg Budapesten. A rendezvényre nem csak versenyzőként, hanem szurkolóként is érdemes kilátogatni.

A hazai cyclo-cross élet egyik meghatározó rendezvénye a Kőbányai Bringapark Kupa. A Sportligetben rendezett versenyeken mindig rengeteg versenyző áll rajthoz és időjárástól függetlenül számos néző figyeli a híres szánkózó dombról a versenyt. A Kőbányai Torna Club és a Vuelta Sportiroda által szervezett verseny népszerűsége nem véletlen, hiszen a rendezvény magas szintet képvisel, izgalmas pálya, kiszolgáló helyiségek, remek, budapesti helyszín mind adottak egy kiváló cyclo-cross verseny megrendezéséhez.

Az idei verseny pályája a tavaly megújult nyomvonalra épül, a nagy körön pár apró módosítás lesz az elmúlt évhez képest, de nagyjából megegyezik a tavalyival és a rajthelyszín marad a Bányató utcában. A hétvégére száraz és enyhe időt ígérnek, így várhatóan nem fogja sár nehezíteni a versenyzők dolgát és gyors, látványos versenyt láthatnak majd a versenyre kilátogatók.

November 5-ig van lehetőség kedvezményesen előnevezni, amit ide kattintva tudtok megtenni, utána pedig már csak vasárnap a verseny helyszínén lesz rá lehetőség. A szervezők idén is ajándékkal jutalmazzák az első 200 előnevezőt és meleg étel is jár a nevezéshez.

A koronavírus helyzetre való tekintettel a szervezők számos intézkedést hoztak, hogy a résztvevők és versenyre kilátogatók biztonságban legyenek, ezért kérik, hogy mindenki tartsa be ezeket a szabályokat a verseny zavartalan betartása érdekében.

Délelőtt 9:30-től az U7, illetve a WU7 korosztályos futamaival kezdődik a verseny. A felnőtt férfiak 60 perces futama 12:30-kor kezdődik, viszont az idei változtatásoknak köszönhetően ezzel nem ér véget a verseny, ugyanis követi még a Hobbi és a Master kategóriák futamai is. Részletes menetrend a verseny honlapján található.

További információk: www.bringapark.hu

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo