fbpx

Útlezárás-információk a mai Critical Mass kapcsán

A mai napon kerül sor az utolsó nagy Critical Mass Budapest kerékpáros felvonulásra, ami várhatóan több tízezres biciklis tömeget vonz a belvárosba. A demonstráció ideje alatt több út egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan lesz járható és keresztezhető. A  felvonulás során 350 önkéntes rendező biztosítja a tömegközlekedési eszközök gyors áthaladását, elsősorban a villamosokét, melyek várhatóan zavartalanul járhatnak.

Fotó: Bajomi Bálint

Fotó: Bajomi Bálint

A felvonulás 16 órakor kezdődik a Carl Lutz rakparton, és a pesti alsó rakpartok, Közraktár utca, Petőfi híd, budai alsó rakpartok, Halász utca, Fő utca, Alagút, Attila út, Lánchíd utca, Clark Ádám tér, Lánchíd, József Attila utca, Andrássy út, Városliget útvonalon halad, majd várhatóan 18:30-kor végződik.

Az útvonal és a kapcsolódó rendezvények itt tekinthetők meg: http://goo.gl/maps/QrylQ
Lezárásra kerül az Andrássy út, Lánchíd, Alagút, Attila út, Fő utca, az alsó rakpartok illetve a Petőfi híd budai irányban.
Nagy torlódás várható a kis és nagykörúton, valamint a Dózsa György úton.
A rendezők kerülőútnak az Árpád hidat, Erzsébet hidat, Rákóczi hidat, a Hungária körutat és az Alkotás utat javasolják.
A tömegközlekedési eszközök közül a metrók és villamosok használata ajánlott, a Clark Ádám téren áthaladó buszok a rendezvény ideje alatt nem járnak.

Üdvözlettel,
Critical Mass Budapest

Utolsó nagy felvonulására készül a budapesti Critical Mass

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo