fbpx

Újra lesz Móri Karika Jótékonysági Körtúra – 2023.05.27.

Május 27-én újra megrendezésre kerül a Móri Karika, de ezúttal visszanyeri az eredeti formáját az esemény, ismét jótékonysági túraként bringázhatnak rajta a kirándulni vágyók.

Móri Karika

A Móri Karika nagy múlttal rendelkező kerékpáros túra, eddig 13 alkalommal rendezték már meg és többször mi is beszámoltunk róla, a szervezésében egyedül a koronavírus-járvány jelentett akadályt. Az évek alatt egész nagy eseménnyé nőtte ki magát és a jótékonysági túraként induló rendezvény már-már egy kerékpárversennyé emlékeztetett. A tavalyi “versenyzős” kitérő után idén újra az eredeti formájában szervezik meg a jótékonysági túrát, Mórról indulva 25 és 50 km-es túrákon vehetnek részt az indulók. A nevezési díjjal a Cortex Alapítvány az Agysérültek Rehabilitációjáért és a
móri Városi Közművelődési Alapítványt támogatják az indulók.

Reggel 8.30 és 10.00 között lehet regisztrálni, illetve a helyszínen nevezni, és 10.15-től kisebb csoportokban indítják a szervezők a részvevőket. 13 órától pedig gyerekeknek ügyességi futamokat rendeznek. Ezután pedig tombolasorsolásra kerül sor, amin az indulók a rajtszámukkal tudnak részt venni.

Nevezni a SPORTORIGO portálon lehetséges:

FONTOS! Aki versenyezni szeretne az vasárnap a Nagyvelegi körön teheti meg.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo