fbpx

UCI Művészkerékpár Világkupát rendeztek Bokodon – Schön Martin bronzérmes

10 ország 70 sportolója versenyzett augusztus 10-én Bokodon a 2019-es UCI Művészkerékpár Világkupa 3. fordulóján. Egyéni, páros és 4-es kategóriákban, összesen öt győztest hirdettek ki. Az aranyérmek közül 4-et a legnagyobb művészetkerékpáros múlttal rendelkező németek, míg egyet a svájciak vihettek haza. Magyarország négy fős delegációja is hozott egy bronzérmet a házigazda Bokodi SE sportolója, Schön Martin által.

A verseny megnyitóján Csonka László polgármester mellett, Czunyiné dr. Bertalan Judit és Sárfalvi Péter, sportért felelős helyettes államtitkár úr köszöntötte a résztvevőket és a nézőket. Az EMMI támogatásával történő sikeres előkészületek után a ​​​szervezéssel és lebonyolítással kapcsolatban is minden rendben volt, külföldi médiában is csupa pozitív visszajelzés olvasható a versenyről.

Az Indoor Cycling World Wide részéről Rolf Halter és az UCI képviseletében megjelent Claudia Bee is köszönetüket és elismerésüket fejezték ki a verseny zárásaként.

A világkupa utolsó fordulóját a németországi Erlenbachban fogják megrendezni november 30-án, ahol minden kategória eddigi összesített első 10 helyezettje indulhat, így hazánkat Hugyecz Zsófia, Varga Csaba és Schön Martin képviselheti majd.

Forrás: bringasport.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo