fbpx

Tour de Velencei-tó: Ajándékok 1 millió Forint értékben

A május 12-13-án megrendezésre kerülő Tour de Velencei-tó idén is pazar ajándéklistával készül a különböző futamok résztvevőinek. A tombolán kisorsolandó díjak összértéke meghaladja az 1 millió Forintot.

A tombolán a rajtszámok alapján lehet részt venni. A fődíj, a képen látható,  Cube Peloton Pro országúti versenykerékpár, 300.000 FT értékben, ezen kívül még további 700 ezer FT értékben sorsolnak kerékpáros ajándékokat (mezek, lámpák, táskák, kulacsok, stb.) a szervezők.

A nyeremények pontos listája megtekinthető itt: http://bringa.hu/tosport/nyeremenyek-1-millio-forint-ertekben-a-tour-de-velencei-to-futamok-resztvevoinek.html

A Tour de Velencei-tó azonban nem csak a túrázóknak, hanem a komolyabb kihívást kedvelőknek is lehetőséget ad. Az országúti kerékpár szerelmesei 60 és 110, a mountain-bike megszállottjai pedig 30 és 60 km-es távokon mérkőzhetnek, a Velencei-hegység legszebb tájain. A Tour de Velencei-tó fizetős futamaira, május 4-ig lehet kedvezményesen nevezni.

INGYENES bringa túra a Velencei-tó Körül

A családok és túrázók számára kiváló lehet lehetőség a formába lendüléshez a PORT.hu Velencei-tó INGYENES bringa túra, május 12-én. A 30 km hosszú bringás túra, déli 12 órától, a velencei Drótszamár Kempingtől indulva, végig kijelölt kerékpárúton halad a Velencei-tó körül. A túrára, az interneten előzetesen regisztráló első 2.000 fő ingyenesen kapja meg a részvételi csomagot, mely tartalmazza az indulás jogát, két frissítő állomást a túrán, könnyű ebédet a célban és emlékpólót is a rendezvényről. Mindezek mellett a Velencei-tó régió legrangosabb szállásai is kedvezményes szállás csomagokkal várják a résztvevőket.

További információ, előnevezés és kedvezményes szálláscsomagok a www.tosport.hu honlapon.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo