fbpx

Topeak Tri-Backup triatlon kiegészítők

A triatlon- és IronMan versenyzők évről évre gyarapodó táborának igényeit elégíti ki a Topeak új Tri-Backup termékcsalád. Az amatőr és profi szintű triatlonversenyeken rendszerint nincs lehetőség a mez a hátsó zsebeibe pakolni, emellett előnyös, ha a kerékpárra szerelt tartozékok, kulacsok nem növelik a légellenállást. A tökéletes megoldást a speciálisan a sport kerékpáros számának igényi szerint fejlesztett kiegészítő felszerelés jeleneti. A Topeak – ahogy már megszokhattuk – az idén bemutatkozó Tri-Backup sorozattal ebben a szegmensben is nagyot alkotott!

product-tri-backup_13product-tri-backup_12Az úszást és a futást a kerékpározással kombináló triatlon multisport dinamikus fejlődést mutat. A rendkívül széles, innovatív megoldásokat felvonultató kerékpárkiegészítő kínálatot biztosító Topeak egyértelmű elkötelezettségét mutatja a sportág iránt, hogy nem kevesebb, mint 8-féle maximalista szemlélettel megtervezett, funkcionális kiegészítőt kínál speciálisan a triatlon szerelmeseinek.

A triatlon az egyik legnehezebb sport, amit ember valaha megálmodott. A három kemény sportágat egymás után teljesítő versenyzők az úszás és a futás között kerékpáron bizonyítják erőnlétüket – legyen szó sprintversenyről vagy maratoni „vasember” távról. A számok közti váltások jelentik a sportág egyik kihívását, az itt eltöltött időből a kerékpárra előre applikált speciális eszközökkel bőven lehet faragni.

product-tri-backup_11A Topeak Tri-Backup sorozat teljes rendszert alkot, amelyben a versenyző vagy lelkes amatőr triatlonista kedvére válogathatja össze a szükséges eszközöket. Háromféle nyeregpálcára applikálható adapter áll rendelkezésre, speciálisan a különböző távok igényeire optimalizálva. A Tri-Backup Elite az olimpiai távra, Pro-I és Pro-V a fél- (113 km) és a teljes távú (226 km) IronMan-re készül. Ezek a többi öt egyéb rendelkezésre álló Tri-Backup kiegészítővel tetszőlegesen kombinálhatók, számtalan variációt alkotva, kiegészítve egyben a Topeak által kínált szerszámokkal, kulacstartókkal, illetve táskákkal. A legújabb Ninja-sorozat ugyancsak kompatibilis a Tri-Backup rendszerrel, így a lehetőségek száma majdhogynem végtelen.

Topeak Tri-Backup sorozat non-plusz-ultra tároló-megoldás a triatlon szerelmeseinek.

product-tri-backup_9Kezdjük az ismertetést a Tri-BackUp PRO I nyeregsínre rögzíthető hátsó tartóeszközzel! Egy minőségi aluötvözetből készült konzolt kapunk, amely a szél által legjobban rejtett helyre, azaz pontosan a nyereg mögé kerül. Innen a versenyző még könnyedén ki tudja emelni a szükséges folyadékot, táplálékot, illetve meghibásodás esetén itt helyezhetők el a szereléshez szükséges kellékek. Ez a féltávú megmérettetésekre optimalizált Tri-BackUp PRO I esetében általában két nagy kulacs, CO2 pumpa és szerszámkészlet, de lehet egyéb kombinációt is „kiötölni“. A Topeak Tri-BackUp PRO tökéletes párt alkot a Tri-BackUp Air Station, a Tri-BackUp TubeBag,a  Tri-BackUp TireBag, a Ninja TC Road, a Ninja Pouch+ Road, illetve a Ninja CO2+ Tri-Cage kigészítőkkel, mindazonáltal egyéb táskák, pumpák és szerszámok is szóba jöhetnek.
product-tri-backup_8
A Tri-BackUp PRO jellemzők:
ötvözött alumínium alapanyag
kétféle szögállás
96 g
12.5 x 8 x 4.8 cm
2.5 kg teherbírás
Ajánlott fogyasztói ár: 18970 Ft.
product-tri-backup_5
A Tri-BackUp Air Station minipumpa- és CO2-patrontartó a Tri-BackUp Elite vagy PRO konzolhoz rögzíthető, kerülhet rá minipumpa, CO2-pumpa és/vagy CO2-patron. Az utóbbiak közül széles pumpapalettájáról a Topeak a következő modelljeit ajánlja: HybridRocket RX, RaceRocket HP Carbon, RaceRocket HP, Micro AirBooster, illetve 2 db 16g CO2-patron.

Tri-BackUp Air Station pumpatartó jellemzők:
ipari műanyag
TRI-BackUP Elite- / Pro V- / Pro I-kompatibilitás
30 g
10.3 x 8.6 x 3.3 cm
Ajánlott fogyasztói ár: 4790 Ft.
product-tri-backup_2
A Tri-BackUp Tire Bag a TRI-BackUP Elite-/Pro V-/Pro I hátsó konzolhoz optimalizált szingótartó táska, 20-25 mm széles gumikhoz tervezve. Aerodinamikai szempontok alapján kialakított táska, figyelembe véve a TRI-BackUP Elite és Pro kialakítását. Védelmet biztosít a gumi számára, szűri a káros ultraibolya sugárzást, amely a szingó szövetszerkezetét károsítja. Így akár évekig hordozhatjuk ugyanazt a pótkülsőt, és biztosak lehetünk benne, hogy ha szükség van rá, az tökéletes állapotban felszerelhető.
product-tri-backup_10
Tri-BackUp Tirebag táska jellemzők:
aerodinamikus szingótáska
420D nejlon alapanyag
max. 25 mm gumiszélesség
ø23 – ø48 mm nyeregszárra és a nyeregpálcára rögzül
oldalzseb 4 db CO2-patron számára
TRI-BackUP Elite-/Pro V-/Pro I-kompatibilitás
107 g
25.8 x 7.8 x 4.6 cm
Ajánlott fogyasztói ár: 11390 Ft.
product-tri-backup_9
A Tri-BackUp Tube Bag a fent ismertetett szingótáska kisebb, póttömlő szállítására optimalizált változata. Aerodinamikai szempontok alapján tervezett típus, véd UV-sugárzás ellen, így a tömlő nem károsodik, minden esetben menetkész. Tökéletes párt alkot a Topeak TRI-BackUP Elite-/Pro V-/Pro I konzollal.

Tri-BackUp Tubebag jellemzők:
aerodinamikus tömlőtáska
420D nejlon alapanyag
max. 25 mm-es köpenyhez való tömlőhöz
ø23 – ø48 mm nyeregszárra és a nyeregpálcára rögzül
TRI-BackUP Elite-/Pro V-/Pro I-kompatibilitás
70 g
12.2 x 6.8 x 4.4 cm
Ajánlott fogyasztói ár: 6490 Ft.

További információ: www.gepida.hu

product-tri-backup_1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo