fbpx

Topeak 2017: Trend-követő innováció mesterfokon

A kerékpár-kiegészítők legszorgalmasabb fejlesztője, a Topeak évről-évre számos elismert újdonsággal áll elő. Proaktív módon követik a kerékpáros trendeket, így nem csoda, hogy sokszor még az igény megjelenése előtt jelennek meg egy-egy hiánypótlónak számító megoldással, amivel évről-évre képesek még tovább növelni a kerékpározás élményét.

Topeak Eurobike

Jövőre megújul a díjnyertes JoeBlow műhelypumpa család!

A TOPEAK JoeBlow pumpáinak teljesítménye eddig sem volt piskóta, de némi ráncfelvarrást követően jövőre még nagyobb és még gyorsabb teljesítményre lesznek képesek! A JoeBlow TwinTurbo például az elődjénél 40 százalékkal több levegőt fúj nyomásonként a kerékbe!

Hódított a BikePacking vonal az idei Eurobike-on!

A legújabb hóbort lényege: többnapos, kerékpáros kalandtúra, csomagtartók nélkül, kizárólag a bringára közvetlenül és gyorsan applikálható tároló-megoldásokkal.

A legújabb trend a BikePacking, vagyis a kalandtúra!

A legújabb trend a BikePacking, vagyis a kerékpáros kalandtúra!

Topeak BackloaderA nyereg mögé tervezett Backloader egy 6-10L tárolókapacitású, extrém nagyra nőtt nyeregtáska, belső vízhatlan zsákkal. Kívül egy beépített szelepet találunk, amin keresztül kipréselhetjük a vízhatlan belső zsákban rekedt fölösleges levegőt, minimalizálva ezzel a csomag méretét.

Topeak Midloader

A Midloader 3 – 4,5 literes vízhatlan táska, ami tépőzárakkal rögzül stabilan a felső-alsó- és nyereg-vázcsövekhez, kihasználva így az első háromszög holtterét. Ide javallott pakolni a felszerelésünk legnehezebb darabjait, középen tartva így a bringa súlypontját.

Topeak Toploader
A 0,75 literes, vízhatlan Toploadert a felsőcsőre szánja a Topeak. Így könnyen és gyorsan hozzáférhetünk – akár menet közben is – az apróbb, szükséges dolgainkhoz. Rögzítés tekintetében rögtön két opció közül választhatunk: rakhatjuk a felsőcső és a nyereg-vázcső közé, de nekünk jobban tetszett a standon kiállított demo-gépen alkalmazott opció, ahol a felsőcsőhöz és a kormányszárhoz csatlakozott.

Topeak Frontloader
A 8 liter tárolókapacitású Frontloader a kormányon kapott helyet. Ide a könnyebb holmit érdemes pakolni, mivel a nagyobb súly már gátolná a biztonságos kormányzást. A kormánytáskához jár még egy tartalék hevederkészlet, amivel további plusz cókmókot rögzíthetünk rá – esetleg egy hálózsákot, vagy éppen Topeak Bikamper sátrunkat!

Tovább gyarapodik a Ninja-klán!

A díjnyertes Ninja széria fő erőssége eddig a rejtőzködés volt, jövőre a hangsúly még inkább az integrált megoldásokon lesz

A díjnyertes Ninja széria fő erőssége eddig a rejtőzködés volt, jövőre a hangsúly még inkább az integrált megoldásokon lesz.

Tavaly mutatkozott be a Topeak Ninja-sorozatával, ami a rejtett, integrált szerszám-megoldásaival nyomban Eurobike Award-ot nyert. A nyeregrúdba rejthető pumpa, a kormányvégben megbújó láncbontó és a kulacstartóba integrált szerszámkészlet után a 2017-es év újdonsága a kulacstartó aljába applikált CO2 pumpa:

Topeak Ninja

valamint a  tartalék belsőtároló rekesz lesz:

Topeak Ninja

TOPEAK Tri-Backup sorozat – non-plusz-ultra tároló-megoldások a triatlon szerelmeseinek!

Tri BackUp
Szintén trendkövető, a triatlon- és IronMan fanatikusok egyre növekvő táborának igényeit kielégítő Tri-Backup sorozat. Triatlon, főként hosszú távú triatlon esetén ugyanis nincs lehetőség a mez a hátsó zsebeibe pakolni, mindemellett pedig a kerékpárra szerelt szerszámok, tartalék alkatrészek, kulacsok és gélek nem ronthatják a légellenállást! Az új rendszer gyakorlatilag három különféle nyeregpálcára applikálható adaptert takar – Elite az 51.5 kilométeres olimpiai távra, Pro-I és Pro-V a fél (113km) és a teljes távú (226km) IronMan-re – ami számtalan variációban kombinálható a Topeak által kínált szerszámokkal, kulacstartókkal, táskákkal. A legújabb Ninja-kulacstartókkal pedig a lehetőségek száma majdhogynem végtelen.

Pro-V IronMan-re: fél táv 113km/teljes táv 226km

A kombinációs lehetőségek tárháza szinte végtelen - a Pro-V akár szingó-tartó táskát is fogad

A kombinációs lehetőségek tárháza szinte végtelen – a Pro-V akár szingó-tartó táskát is fogad

Topeak Tri BackUp Pro-V

A legújabb Ninja-kulacstartókkal kombinálva egyetlen technikai probléma sem foghat ki rajtad

Bővül a Swing-Up fali kerékpártároló kollekció is!

Topeak Swing-Up

A tavaly debütáló, felakasztás után 70 fokban akár jobbra, akár balra elfordítható, igen praktikus TurnUp fali tartó nevet váltott és kapott egy olcsóbb kistestvért SwingUp EX néven, a SwingUp DX pedig új funkcióval szolgál – elfordítás után ugyanis a tároló pozíciója egy bajonettzárral rögzíthető.

Bővebb információk a TOPEAK termékekről a hazai forgalmazó, az Gepida Kerékpár Kft. márkaoldalán: www.topeak.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo