fbpx

Tekintsd meg, hogyan készülnek a KROSS kerékpárok!

kross_2015_moonz2Hónapok fejlesztőmunkáját kísérheted figyelemmel a KROSS új videójának megtekintésével. A lengyel gyártó minden egyes modelljét a Przasnysz-ben található központban fejleszti, K&F csoportja lelkiismeretesen kutatja a legoptimálisabb technikai és ergonómiai megoldásokat. Most végre lehetőség nyílik ezen munkafolyamat megtekintésére.

A prototípus modelleket minden esetben 3D nyomtatással “kelti életre” a cég fejlesztőgárdája, hogy azt a laboratóriumban teszteknek vethessék alá. Sok esetben ezek a vizsgálatok újabb finomításokat eredményeznek, amelyek beépülnek a születendő kerékpárokba és egyéb alkatrészekbe. Az elkészült (működőképes) prototípusokra pedig a legszigorúbb terheléses tesztek várnak, amelyből a fejlesztők tiszta képet kapnak a kerékpár gyakorlati működéséről.

“Folyamatosan a tökéletesítés lehetőségét kutatjuk, szeretnénk, ha kerékpárjaink nemcsak a szigorú vizsgálatokon teljesítenének megfelelően, hanem a gyakorlatban is a lehető legnagyobb fokú biztonságot és megbízhatóságot nyújtanák. A munkamenetünk éppen ezért gyakorlatias, tehát nem hagyatkozunk kizárólag a számítógép által kiszámolt értékekre. Például így fejlesztettük az új Revo Virtual felfüggesztés-rendszert is.” – nyilatkozta Michał Szlachetka, a KROSS K&F menedzsere.

geometria_rama_mtb_xc_27,5A KROSS kerékpárokat jelenleg a világ 32 országában árusítják, ami jól mutatja a cég méretét és jelentőségét az európai kerékpáriparban. Így talán már érthető, miért fektet a lengyel gyártó ilyen nagy hangsúlyt a tökéletességre, illetve miért ruházott be egy saját tesztközpont létesítésébe. A siker záloga kétségtelenül a cég hozzáállásában rejlik: például az idén debütáló MOON modellcsalád 650b kerékmérettel, Revo Virtual felfüggesztés-rendszerrel rendkívül jelentős szakmai elismerésben részesült.
[divider scroll_text=”Tekintsd meg, hogyan készülnek a KROSS kerékpárok!”]

Az említett videót itt tekintheted meg
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=LSjGbvwFBmo[/youtube]

[divider scroll_text=”Tekintsd meg, hogyan készülnek a KROSS kerékpárok!”]
További magyar Kross információk: KROSS kerékpárok
KROSS Kerékpár Facebook oldal

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo