fbpx

Téged is megbüntettek már idén kerékpározásért??? Írd meg!

Idén különösen elszaporodtak az edzésüket végző, kerékpáros sportolókat érő rendőri intézkedések, pár napja a Bikemagon is beszámoltunk hasonlóról. Ezeknek elejét lehetne venni megfelelő szabálymódosításokkal, aminek előmozdítását a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség vállalta fel. Első körben olvasóink segítségét is kérik a probléma megoldásához!

police

A Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöksége felkér mindenkit, akivel idén vagy tavaly kerékpáros edzés közben rendőri intézkedést történt, jelezze…

Az Elnökség, megelégelve az elmúlt időszak”rendőri intézkedéseit” – petícióval kíván élni megfelelő állami szervek felé, amely azt célozza, hogy a versenyengedéllyel rendelkező versenyszerűen sportoló igazolt vagy regisztrációval rendelkező amatőr sportolókra, több más európai ország gyakorlatának megfelelően speciális szabályok vonatkozzanak.

A tavalyi évben különböző törvényalkotási szintekkel folytattunk tárgyalásokat, amely azonban megszakadt, miután több alkalommal is fogadtak minket a Parlamentben. Ezeket a tárgyalásokat szeretnénk most felújítani és végérvényesen lezárni a fent említett cél érdekében – közölte az elnökség szándékát Törzsök Zsolt az MKSZSZ elnöke.

Ezért tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy a vele történt intézkedést/intézkedéseket röviden körülírva jelezze Gyurján János elnökségi tag – elnöki különmegbízott felé e-mailben a gyurjanj@live.com e-mail címen. Az elnökség a beérkezett információkat rendszerezi, és megfelelő formában fogja továbbadni a döntéshozóknak. A bejelentők személyét természetesen nem adja ki semmilyen harmadik félnek, és nem hozza nyilvánosságra sem.

Segítségeteket ezúton is megköszönjük!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo