fbpx

Szuperzöld házhoz szállítás és szerviz akció az M&M Bike-ban!

Tovább zöldülnek az M&M Bike szolgáltatásai! Eddig is nagy figyelmet fordított a 13. kerületi kerékpárbolt a környezetvédelemre, pedig a kerékpárszervizelés nem éppen zöld folyamat, hiszen olajokkal, zsírokkal és tisztítószerekkel kell dolgozni, de ebben is meg lehet találni a leginkább környezetbarát megoldásokat. Most pedig újabb lépést tettek a fenntartható fejlődés irányába, ugyanis nulla emissziós elektromos furgonnal szerzik be az árut, sőt, most indítottak egy háztól-házig szerviz szolgáltatást is!

Sokaknak okoz problémát a kerékpárjuk/kerékpárjaik szervizbe juttatása. Nincs bringaszállítójuk, nem akarják az autó belsejét összekoszolni, vagy éppen egyáltalán nincsen autójuk, hiszen kerékpároznak. Ha a bringa működésképtelen, akkor nehéz elvinni a kerékpárboltba, ahol orvosolni tudják a bajt. Mások egyszerűen nem ismernek a környékükön megbízható szervizt és azok is sokan vannak akik nem akarnak vesződni ezzel a folyamattal vagy az erre fordított órákat inkább a családjukkal töltenék. Nekik nyújt megoldást az M&M Bike teljesen “zöld” háztól-házig szolgáltatása. Kimennek a bringáért/bringákért, majd megjavítva, leszervizelve újra házhoz szállítják, ami lehet akár a munkahelyed is. Jól hangzik, nem?

Most pedig az új szolgáltatás bevezetési akciójában DÍJMENTES a házhoz szállítás, ha nagygenerált kérsz a gépedhez. Kisebb javításoknál is csak 1500 forint irányonként az ára! A bolt 30 km-es körzetében tudod igénybe venni, ami teljes Budapestet lefedi, de belefér Vác-Gödöllő-Biatorbágy is simán! Egyébként az akciótól eltekintve, most, még a szezon előtt érdemes felkészíttetned a kerékpárodat a tavaszi szezonra, elkerülve a későbbi akár több hetes várakozást is!

(X)

A pontos részletekért kattints IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo