fbpx

Szombaton Rudy Project szerviz nap. Nézd meg, megéri!

Újra SupportDay a Rudy Project bemutatóteremben az Árpád-híd pesti hídfőjénél! Ha a hivatalos PR hírre vagy kíváncsi, akkor KATTINTS IDE. De mire is jó neked ezen részt venni?

Több okot is tudnánk rá mondani! Alapvetően arra találták ki, hogy ha valami problémád van bármilyen Rudy Project szemüvegeddel, ami legyen sport vagy akár dioptriás kivitel, akkor beviszed és biztosan tudnak adni neked hozzá alkatrészt. Az, hogy tíz évvel ezelőtti a modell, igazából nem jelent semmit, erről is híres az olasz gyártó, nagyon sokáig minden apróság kapható hozzá. Elkopott az orrnyereg? Elhagytad a szárvég gumit? Semmi gond, be kell menni szombaton (2018.04.21) a bemutatótermükbe, vinni a szemüveget és segítenek újjá varázsolni.

Persze jó hír az is, hogy akár 40-60-80%-os kedvezményekkel veheted meg ezeket az apróságokat, de mondunk egy másik indokot! Nagyon sok Rudy Project szemüveg kusztomizálható, vagyis cserélhetőek rajta a színes részek. Orrnyereg, logó, szárvég gumi, stb. Most érdemes az új mezeddel, vagy sisakoddal harmonizáló szettet beszerezni, mert ezek is kedvezményes áron lesznek!

Lényeges viszont, hogy a kedvezményes árak CSAK A HELYSZÍNEN érvényesek és csak szombaton! A további részleteket olvasd el ITT!

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo