fbpx

Szoboszlai Patrik nyerte a BMX Alpok-Adria Kupa összetettjét

Szoboszlai Patrik

Szoboszlai Patrik

Négy ország közreműködésével zajlott az Alpok-Adria Kupa BMX Cross versenysorozat, amit a magyar versenyzők kiemelkedő eredményekkel zártak, az elite mezőnyben Szoboszlai Patrik (Lőrincz 2000 SE) az első helyen, Vincze Gergely (Gencsapáti SE) a második helyen végzett összetettben.

Természetesen a fiatalabb korosztály is kiváló eredményekkel fejezte be a kupát: a 8 évesek között Borbély Ferenc (Veszprémi Spartacus SE) ezüst érmes, Zsembery Boldizsár (Törökbálinti BMX Klub SE) bronz érmes, Pichler Igor (GYSEV Sopron BMX SE) a 13-14 évesek között második lett, a 15-16 évesek között Réti Tibor (GYSEV Sopron BMX SE) a harmadik.

Szoboszlai és Vincze

Szoboszlai és Vincze

Vösendorf, Baierdorf, Mühlen, Rivignano, Verona, Maribor és Sopron adott otthont a 14 futamból álló versenysorozatnak, négy ország, 479 versenyzője vett részt összesen az eseményen. 14 futamból a legjobb 13 eredménye számított az összetett állás kialakulásához, ezért a végső helyezések kiértékelésére várni kellett. Kitűnő zárása ez a 2015. évi versenyévadnak és külön örvendetes, hogy a legfiatalabb utánpótlás kategóriában (8 évesek) a legjobb 16 között 6 magyar versenyző végzett.

forrás: Bringasport.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo