fbpx

Szalay Péter volt a leggyorsabb az Underworld Kupán

Első jubileumához érkezett a kőbányai pincerendszeren is áthaladó MOFÉM Underworld Kupa, amelyet ötödik alkalommal rendeztek meg a Merkapt SE Sporttelepen.

A különböző futamokba közel 200-an neveztek, és reggeltől kora délutánig tekertek a bringások a körülbelül 2 kilométeres körben, melynek egynegyedét a sötét pincében kijelölt csikicsuki útvonal tette ki, szűk fordulókkal, ajtókkal, folyosókkal.

Szalay Péter, a leggyorsabb a férfiak közt

Szalay Péter, a leggyorsabb a férfiak közt

Szokás szerint a kezdőktől kezdve az XCO-versenyek résztvevőiig mindenki élvezte a különleges pályát, amilyenen ritkán nyílik lehetőség tekerni. Ráadásul a focipályán felállított sátrak között is jó volt a hangulat, a futamokkal a társaság is cserélődött, szokás szerint inkább baráti összejövetelnek éreztük az eseményt, mint tömegrendezvénynek.

Orosz Anita volt a leggyorsabb nő

Orosz Anita volt a leggyorsabb nő

A pályán a férfiak közül a master1 futamot nyerő Szalay Péter (Focus) volt a leggyorsabb, a legtöbbet viszont a junior Dina Márton (Kross) tekerte, aki saját versenyét és egy kis pihenőt követően beállt a master1-esek közé is egy kis meccsre. A nők között szintén a master1-ben induló Orosz Anita (Trek) tekerte a legjobb időt.

Teljes eredménylista: uw_2014

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo