fbpx

Stevens kerékpárok 2023 – Nézzük a kínálatot! (Videó)

A Stevens német prémium kerékpárka márka 2023-as kínálatát ezúttal videón nézhetitek meg. Az igényes, a minőségre kiemelten odafigyelő kerékpárgyártó palettája az idei évben is rendkívül széles, megtalálható rajta a városi kerékpároktól az országúti bringákig minden, és természetesen az e-bike-okat sem szabad kihagyni, mert azokból is bőven van mit válogatni.

A Stevens 2023-as kínálatának továbbra is szerves részét képezik az országúti kerékpárok, az alu vázas modellek közül a San Removal és a Stelvioval ismerkedhetünk meg a videóban, melyek a szép külső mellett a kategóriájukhoz mérten alacsony tömeggel büszkélkedhetnek. Az országútikhoz kapcsolódóan a Stevens Custom programját is fontos megemlíteni, ahol személyre szabottan tudjuk megrendelni akár a karbon, akár az alu vázas modelleket.

Stevens Stelvio

A mtb-k között a gazdaságosan üzemeltethető és szervizelhető, belépő kategóriás Tongát tudjuk megnézni a bemutatóban, de a jobb felszereltséggel rendelkező Taniwháról és Applebeeről is szó esik.

Stevens Tonga

2023-ban is igencsak erős a Stevens gravel kerékpár kínálata, ami valószínűleg nem véletlen, hiszen a “testvér” szakágban, a cyclo-crossban a német gyártó már évek a top kategóriát testesíti meg. A gravel kerékpárok között megtalálható az alu villás, alu vázas Prestige, amire mindent fel tudunk szerelni, a szintén jól felszereltséggel rendelkező Gavere és a belépő kategóriás Tabor. A Supreme és a Supreme Pro mindennel (csomagtartó, sárvédő) felszereltek, akár városi is használatra is alkalmas gravel bringák. És természetesen csúcs gravel kerékpárral is rendelkezik a Stevens a Camino és a Camino Pro személyében, melyek már karbon vázasak. A kategóriáról és a kerékpárokról is részletesen mesélnek a videóban.

Stevens Prestige

Nem kérdés, hogy a jövőben a városi közlekedésben és a túrázásban is fontos szerepe lesz az elektromos rásegítéses trekking bringáknak, azaz az e-trekkingeknek, a Stevens ennek megfelelően többféle modellt kínál ebben a kategóriában, mint például az E-Tritont, az E-4X Tourt és az E-Molvenot. A városi és a túra modelleket úgy tudjuk megkülönböztetni, hogy a városi pedeleceken agyváltó van, míg a túra modelleken láncváltó. További információkat a videóban találhattok ezekről a bringákról.

Stevens E-Triton 7.6.1

A Stevens a hagyományos hajtású (nem elektromos) városi és trekking kategóriákban is nagyon erős a német és a nemzetközi piacon, többféle modellt kínál, pl a cross-trekkingek közül a 6X férfi és női vázas modellel is kapható, ezzel a kerékpárral akár terepre is mehetünk, de az aszfalton is megállja a helyét. A városi kerékpárok között 2023-ban is megtalálható a Boulevard Luxe, a Jazz és Albis, ráadásul az utóbbiból többféle modell közül választhatunk attól függően, hogy melyik vázat kedveljük jobban.

Stevens Albis Gent

Ha valakinek kényelmetlen a koskormány, de gyorsan akar menni, neki a fitnesz kerékpárok jelentik a megoldást, amikkel gyorsan lehet haladni, de kényelmesebbek, mint az országútik és akár túra bringává is átépíthetőek. A Stevens kínálatában is találunk ilyen kerékpárt, a videóban a Strada 600-at mutatják be részletesebben.

Stevens Strada 600

Az e-mtb-k között idén megújult az E-Tremalzo, ami egy elöl 100 mm-t mozgó merevfarú e-monti, az újdonság, hogy 2023-tól integrált akkumulátoros, teljesen az alsócsőbe rejtették az akkut (a videón részletesen bemutatják). A Stevens kerékpárjai között az össztelós e-mtb-is megtalálhatók E-Inception néven, közülük a 150 mm-t mozgó, fullos felszereltségű E-Inception 7.7.2-t (Shimano motorral) csodálhatjuk meg a videóban.

Stevens E-Tremalzo

Ha felkeltették az érdeklődésedet a Stevens e-bike-ok akkor a február 23-26 között zajló Utazás Kiállítás E-Bike Test&Show programján kipróbálhatod őket.

További információkat a Stevens kerékpárokról a Stevensbikes.hu -n találsz.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo