fbpx

Spiuk Rhombus országúti és általános használatú fejvédő

A kizárólag minőségi kerékpáros ruházat és kiegészítők gyártására specializálódott spanyol márka Rhombus sisakja általános használatra készül – legyen az országúti kerékpározás, montizás vagy városi közlekedés. A Pro-Tour országúti versenyeken is szereplő csapat szponzoraként a Spiuk természetesen csúcskategóriás fejvédőket is kínál. Az etalonnak tekinthető Dharma és a Nexion modellek fejlesztése során megszerzett tapasztalatok és ott kidogozott megoldások a most bemutatott sisaknak köszönhetően a kerékpárosok széles köre számára elérhető.

Spiuk_Rhombus

A hobbi szintű kerékpározás nem igényel “rakétatechnológiát”, a kerékpározáshoz tervezett sisakok esetében sem kell feltétlenül a legújabb megoldásokat, a designt vagy az aktuális divattrendeket “vadászni”. Egy magas szintű kényelmet biztosító, pontosan illeszkedő, jól szellőző, a biztonsági tesztszabványoknak maradéktalanul megfelelt fejvédő ugyanúgy elkísér az edzőkör vagy a teljesítménytúra végére, mint a több tízezer forintos “csillivilli” csúcsmodell. A Spiuk Rhombus sisaknál jobb példát keresve sem találunk a fent vázolt pragmatikus szemléletre, a maga nemes egyszerűségével, fejlett technológiáival megannyi kellemes kerékpáron töltött órával ajándékozhatja meg viselőjét.

Spiuk_Rhombus

A többi Spiuk sisakmodellhez hasonlóan a Rhombus is CE-EN 1078-hitelesített, így a menet közben élvezett kiváló szellőzés és alacsony tömeg mellett a biztonsággal sem lesz gond. A sisak tömegadatát érdemes kétszer elolvasni: igen, S-M méretben tényleg 237 grammot nyom a mérlegen, lényegesen kevesebbet, mint sok neves gyártó belépő szintű alapmodellje.

Spiuk_Rhombus

A Rhombus technikai “tudása” méltó a Spiuk márkanévhez. Egyrészről korszerű In-mold szerkezetet kap, amely tartós, megbízható, egyben pehelykönnyű kialakítást eredményez. A 15 nagyméretű szellőzőnyílás megfelelő légáramlást biztosít a fej felületén. Bízva bízhatunk, hogy a spanyol fejlesztők tisztában vannak a perzselő ibériai nyár kerékpározásra gyakorolt “hatásaival”! Az aerodinamikai mutatók kordában tartása is szerepet játszott a Rhombus tervezésében, a légáram szépen követi a felületet, és a farokrész sem okoz zavaró turbulenciát.

Spiuk_Rhombus

Az állítórendszer terén sincs jele a spórolásnak: a W-Fit 82 rendszer pontos beállítás, kényelmes illeszkedés biztosít, emellett három fokozatú magasságállítást is kínál. Egy kézzel kezelhető, egyszerű és praktikus. A kényelmet a fejvédő belsejében elhelyezett szivacsozás teszi teljessé, amely az izzadságot is elvezeti, anyaga gyorsan szárad, kivehető, cserélhető, illetve mosható is. Egy bármikor felcsatolható sildet is kapunk a Rhombus mellé, amely hasznos kiegészítő a montis kalandokhoz, a kerékpáros közlekedéshez, emellett a tűző napsütésben az országúti túrák során is hasznát vehetjük.

Spiuk_Rhombus

A Rhombus egy kedvező árú, univerzális felhasználásra tervezett, jól szellőző, sportos és divatos sisak. Tökéletes példája annak, hogy nem feltétlenül szükséges több tízezer forintot kiadni egy minőségi kerékpáros fejvédőért, a funkcióját maradéktalanul ellátja, ráadásul szerény tömege számos felső kategóriás modell megszégyenít.

JELLEMZŐK:
>In-mold technológia a biztonság érdekében
>15 nagyméretű szellőzőnyílás
>Alacsony tömeg
>Kiváló szellőzés
>Előnyös aerodinamikai mutatók
>W-Fit 82 állítórendszer
>Három fokozatú magasságállítás
>Opcionális felszerelhető sild
>Fényvisszaverő elemek
>Egyszerű, praktikus használat
>Két méretben kapható: S-M (52-58 cm), M-L (58-62 cm)
>Három színváltozat

Tömeg: 237 gramm (S-M méretben)

Ajánlott fogyasztói ár: 10 990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján:
http://tuttobici.hu/webshop/spiuk/sisak/rhombus/

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo