fbpx

Rudy Project Transition 46 (triatlon) versenytáska

A hét végén megrendezésre kerülő Kona Ironman triatlon-világbajnokság tiszteletére táskakörképünkben egy különleges típust mutatunk be. A Rudy Project versenytáska kifejezetten a triatlonsport igényeit szolgálja, ráadásul maximális szinten, hihetetlen mennyiségű funkcióval, az olasz szemüveg-specialistához méltó etalon minőségben!

transition_46_1Mi kell egy speciálisan a versenyekre vagy edzőtáborokban használatos táskához? Elsősorban hozzáértés, ami a Rudy Project Transition 46 esetében egyértelműen a lehető legmagasabb szinten valósul meg. Ezt a már-már legendaként emlegetett táskamodellt a triatlonversenyző legmagasabb igényei szerint tervezték, minden részlete és funkciója végletekig tökéletesített. A Transition 46 alapos megvizsgálása után számunkra egyáltalán nem tűnik véletlennek, hogy az elmúlt 2 évben a világ vezető triatlonorgánuma, a Triathlete Magazine, a legjobb táska elismeréssel jutalmazta.

transition_46_16A 46 literes űrtartalom bőven elengedő az összes versenyfelszerelés szállítására. Belefér a vastag neoprén úszóruha, két pár cipő (a kerékpáros és a futócipő), a fejvédő, a szemüveg, a futóruha, két törülköző, a kerékpár-karbantartáshoz szükséges összes eszköz (pumpa, szerszám, pótgumi, stb.), a versenyélelem, az összes kulacs, a naptej, és a többi személyes cucc. A kapacitás persze nem elegendő egy kiváló táskához: a holmit rendszerezni is kell, hogy a megmérettetés előtti stresszes állapotban a versenyző mindent azonnal megtaláljon!

[divider scroll_text=””]
Éppen ezért a Rudy Project Transition 46 versenytáska rengeteg rekesszel és zsebbel rendelkezik, ezek pedig a három „szakág” alapján kerültek kialakításra. Ezen felül az egyes versenyszámokhoz külön „színkódolt” belső táskát kapunk: így a váltás során eltéveszthetetlen, hogy mit hol kell keresni. A rekeszek ugyancsak tökéletesen a funkció szerint kerültek kialakításra: példaként említhető a vizes ruháknak, cipőknek külön vízhatlan, szellőzést is biztosító rekesz, így nem nedvesítik (illetve „szagosítják”) össze a többi holmit. Természetesen még egy „aerosisak” is belefér a sisaktartóba, a szemüveg rekesze pedig bolyhos mikroszálas anyaggal bélelt… és így folytathatnánk a sort a legapróbb részletekig.

transition_46_6transition_46_3A pakolás sem lehet egyszerűbb. A főrekesz a táskaaljig cipzáras, azaz lényegében egy öltözőszekrényt nyit le. A táska alulról nemcsak vízhatlan és rendkívül strapabíró, hanem kihajtva öltözéskor rá lehet állni, így a kerékpáros vagy a futócipő felhúzásakor a láb nem lesz koszos. Az első kihajtós rekesz mögött még egy emlékeztető „versenyfelszerelés-listát” találunk. Mi ez, ha nem maga a tökéletesség!

Emellett minden cipzár a lehető legmagasabb szintű YKK típus, a kidolgozás pedig egyértelműen példa értékű. És még nem is említettük, hogy a Rudy Project Transition 46 nemcsak kézben hordozható, hanem a pántokat átrendezve a háton is, a már említett vízhatlan párnázott „talpalávaló” alj pedig merevített háttámlaként teszi kényelmessé a viseletet: akár hosszú távon is, mondjuk a repülőtérről a szállásig.
[divider scroll_text=””]

transition_46_17transition_46_7Természetesen egy ilyen szintű táska megalkotásához szükség volt a megannyi Rudy-szponzorált profi triatlonversenyző segítségére. Az olasz szemüveg-specialista távolról sem szűkölködik e téren, az utóbbi évek öt Kona Ironman győztese sorolható ebbe az elit „családba”.

A Rudy Project Transition 46 táskát egyszer kell megvenni, majd versenyről-versenyre élvezni az általa biztosított tökéletességet és luxusszolgáltatást. A nagy megmérettetés már eleve stresszes, a legjobb, ha a táska használata ezt oldja és nem fokozza, így járulva hozzá a felhőtlenebb versenyélményhez, illetve a lehető jobb eredményhez.
[divider scroll_text=””]

transition_46_5Jellemzők:

 • triatlonversenyzéshez, maximalista szemlélettel tervezett táska
 • kézben és háton egyaránt hordozható
 • merevített hátrész – akár hosszabb távon is kényelmes
 • funkció és versenyszám szerint kialakított rekeszek és zsebek
 • minden versenyfelszerelés elfér benne
 • kihajtható táskaalj, amelyre az öltözés során állhatunk
 • 270 fokban nyitható főrekesz – komplett öltözőszekrény tárul elénk
 • vízhatlan fakkok a vizes holminak
 • bolyhos, bélelt szemüvegtartó
 • sisaktartó
 • szellőzést biztosító cipőtartó
 • versenyszámok számára külön belső „felszereléstartó”
 • felsorolhatatlan számú egyéb hasznos funkció
 • YKK cipzárak, etalon kidolgozás, fényvisszaverő elemek…
 • Méret: 60 cm x 26 cm x 30 cm
 • Űrtartalom: 46 liter
 • Szín: fekete/piros

Ajánlott fogyasztói ár: 64 900 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján, illetve bemutató videó itt tekinthető meg.

transition_46_4

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások