fbpx

Rohan Dennis törölte a közösségi média profiljait miután megszegte a kijárási tilalmat

Az időfutam-világbajnok Rohan Dennis ismét szókimondó volt, kemény szavak kíséretében egy képet tett ki arról Instagramon, hogy megszegi a kijárási tilalmat. Az eset után hamar törölte a profilját a Team Ineos bringása.

Rohan Dennis a világbajnok címei mellett a botrányairól is híres, a világ legjobb időfutammenője sokszor nem a profi kerékpárosoktól megszokott módon viselkedik és gyakran kimondja, hogy mit gondol. Emiatt már került többször bajba és nem minden csapatban látják szívesen (pontosan nem minden csapatvezető tudja megfelelően kezelni Rohan Dennist- szerk.), például elég emlékezetes 2019-es szezonja volt az ausztrál sztárnak, aki csak úgy kiszállt a Tour de France-ról és utána már soha többet nem láttuk az akkori csapata a Bahrain-Merida színeiben versenyezni. Sőt utóbb kiderült, hogy a csapata szerződést bontott vele, de mindenesetre éles versenyek nélkül is megnyerte az időfutam VB-t Rohan Dennis, ráadásul egy másik kerékpárral.

A kijárási tilalmat sem tűri jól Rohan Dennis, ugyanis az országúti versenyszezonban Európában lakik az ausztrál bringás, pontosabban Spanyolországban, Gironában, ahol jelenleg tilos kerékpározni és lényegében a lakásukat/házukat elhagyni. Dennis pénteken az Intsagram oldalára egy olyan képet tett ki, amin az autója vezető oldali ülése látszik és mellé ezt a szöveget írta: “Day 34 – cracked and left the house. #covid19 can suck my ass and so can #quarantine.”

A bejegyzés hamar eltűnt Rohan Dennis profiljával együtt az Instagramról, de volt, aki megörökítette a világbajnok művét. Egyelőre a csapata nem kommentálta az esetet.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo