fbpx

RedBull Hardline: A világ legdurvább downhill versenye lesz?!

Az utóbbi napokban alaposan felkavarta az internetet a RedBull Hardline downhill pálya és annak nehézsége. Maga a pálya építője Dan Atherton is összetörte magát rajta, testvére Gee Atherton pedig olyan kört nyomott, amit megnézve még a monitor előtt is lúdbőrösek lettünk. Milyen verseny lesz ebből? Durva!

redbull_hardline_atherton5

Holnap, azaz szeptember 13-án egy nagyon durva downhill verseny fog lezajlani. Ez pedig a RedBull Hardline lesz. A pálya kitalálója, és építője Dan Atherton, aki egykori profi DH versenyző, aki közel sem volt olyan sikeres, mint testvérei Rachel Atherton és Gee Atherton. Ő ezért inkább az enduro vonalat választotta, és az EWS futamokon indul már jó ideje.

Viszont az alábbi videón látható, hogy pályát építeni nagyon tud! A felvételen a kétszeres világbajnok Gee látható, emberfeletti tempóban. Azért amikor ilyen kaliberű embertől háromszor jön elő az “áhhhhh” nem őszinte hangszínnel, azért az kemény! Tavaly is volt már itt verseny, de idénre minden téren szintet léptek.

Red Bull Hardline with Jeep 2015: Gee Atherton POV Course PreviewWe’re two days away from Red Bull Hardline with Jeep, and here’s the world exclusive GoPro first run with Gee Atherton.

Will anyone conquer the Jeep Renegade Step Up?

Get Gee’s Jeep Renegade here: http://www.jeep.co.uk/renegade/

#BeRenegade

Posted by Jeep UK on 2015. szeptember 10.

 

Ezen a videón pedig Dan esése látszik. Nem kicsi a tempó, meg az ugrató mérete sem!

A pálya építése sem volt egyszerű feladat, a PR-képekkel ellentétben komoly munkagépekkel dolgoztak hetekig a walesi hegyen! A verseny meghívásos lesz, és olyan riderek kaptak indulási jogot mint Remy Thirion, Matt Simmonds, Lacondeguy, Smith és persze az Athertonok. Érdekes lesz! Íme a promó videó!

Úgy látszik edzés közben is akadtak már gondok az egyes szakaszok teljesítésével 🙂

rbhdLes images de la Hardline commencent à arriver… La taille des bosses demande quelques ajustements de trajectoire à certains 😉 .

http://www.downhill911.com/videos-vtt/echauffement-red-bull-hardline,1754/

Extrait :

Posted by Downhill 911 on 2015. szeptember 12.

Fotók: RedBull Content Pool- Rutger Pauw

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo