fbpx

Programajánlat: a Bike the Bugles jubileuma

Az ezer domb földjén 2014. augusztus 24-én zárul a kilenc fordulós osztrák Centurion Mountainbike Challenge. A huszadik alkalommal megrendezendő maraton három távon és szombati gyerekversennyel várja a résztvevőket.
bikethebugles01

A tradicionális verseny jubileumához érkezett a kelet-ausztriai Krumbachban, az ezer domb földjén. Az idei év extrája, hogy a hosszú táv újra egy nagy körön kerül megrendezésre, egyébként most is a megszokott három táv közül lehet választani.

De azért a legtöbb dolog maradt a régi: a Tiefenbach Arena az igazi nézőmágnes és a hangulat is itt lesz a csúcsponton!
A verseny honlapján a nézők részére pontos időrend készült a látványos helyekről, valamint egy ingyenes buszjárat is a kényelmet szolgálja.
bikethebugles03
A három táv 16-, 35- és 72 kilométer, de ne higgye senki, hogy ez sétagalopp lesz, hiszen rendre 600, 1400 és 2900 méter szintkülönbséget kell teljesíteni az indulóknak. Az útvonal 90%-ban erdei és földutakon halad.

A tavalyi 300 körüli indulói létszámból és az előzetes infók alapján azt mondhatjuk, hogy a hazai Nyugat Maraton sorozathoz hasonló versenyre nyílik lehetőségünk Kőszegtől alig 50 kilométerre. Mi kipróbáljuk és beszámolunk!

A magyar versenykiírás elérhető a naptárunkban.

Információk a verseny honlapján német nyelven olvashatók.

bikethebugles04

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo