fbpx

Profi MTB csapatunk új névadó szponzorral készül Rióba

Férfi mountain bike-ban jelenthetjük ki nagy valószínűséggel, hogy olimpiai indulója lesz Rióban a magyar kerékpársportnak, ami gyakorlatilag a Waberer’s fiúk munkáját dicséri. Azonban a szállítmányozó cég mellett idén új névadó szponzort mutatott be sajtótájékoztató keretében az SVS Pro Team.

011

A 2016-os esztendőben Waberer’s evopro MTB Team néven folytatja működését az első hazai profi hegyikerékpáros csapat, az SVS Pro Team és ennek megfelelően új színekkel frissül a szerelése is Parti Andriséknak. A Waberer’s mellett az evopro cégcsoport lesz az új névadó szponzora a 2010-ben alakult első hazai profi hegyikerékpáros klubnak. Mészáros Csaba az evopro csoport elnök-vezérigazgatója a sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a cégcsoport által képviselt értékek tökéletesen egyesülnek a kerékpársport jellégével és az SVS Pro Team több éve tartó kitartó munkájával és megítélésével, ezért döntöttek a támogatás mellett.

„A közel tíz szakosztállyal aktív evopro sportegyesület és a többszörös Kékszalag vitorlásverseny győztesének támogatása mellett erre a dinamikus fejlődést mutató kerékpáros csapatra jellemző értékek, mint a versenyszellem, a kitartás és az egészséges életmód, környezetbarát, zöld közlekedés tükrözi a vállalata által kommunikálni kívánt értékeket. Ebben a sportban, mint az evopro tevékenységében is együttesen van jelen a műszaki innováció és a motivált emberek által nyújtott egyéni és csapatteljesítmény.” – mondta Mészáros Csaba a keddi sajtótájékoztatón.

006

A csapat versenyzői összetétele nem változott. Továbbra is Parti András, Juhász Zsolt, valamint Szatmáry András és Vigh Zoltán alkotja a csapatot. A csapat legfőbb célja idén a kvóta megszerzése a riói olimpiára. Emellett a környező UCI versenyeken, valamint a kiemeltebb hazai viadalokon való meghatározó szereplés már alap elvárásnak számít. Az újdonsült névadó szponzor mellett, a Waberer’s International Nyrt. 3 éve tartó támogatása 2016-ban is folytatódik, ezzel stabil anyagi hátteret biztosítva a csapatnak.

„Immáron 3. esztendeje támogatom az SVS Pro Team-et névadó szponzorként. A klub versenyzői ugyanazokat az értékeket vallják, mint én: kitartással, szívós munkával és eltökéltséggel minden akadályt le lehet küzdeni. A hegyikerékpározás kifejezi az egészséges életmód és az környezettudatos magatartás legfontosabb értékeit. Fontosnak tartom, hogy ezek az értékek a csapat által elért sikereknek köszönhetően, minél több emberben tudatosuljanak.” – nyilatkozta Wáberer György.

010

A hivatalos 2016-os Waberer’s evopro MTB Team mezt Mészáros Csaba, az evopro csoport elnök-vezérigazgatója, valamint Wáberer György képviseletében, Czakó Géza, a Waberer’s International Nyrt. befektetési igazgatója adta át Bogár Gábornak, a csapat kapitányának.

A Waberer’s evopro MTB Team idén már két edzőtáboron is túl van. Előbbit Spanyolországban, utóbbit Tenerifén töltötték a versenyzők. A következő napokban Ciprus felé veszik az irányt. Az olimpiai szezon miatt idén korábban kezdik a versenyzést, ezért a mediterrán szigeten az edzőtáborozás mellett már rajtvonalhoz is állnak, hogy egy több napos nemzetközi versenyen megkezdjék az olimpiai kvótafutás utolsó, tavaszi hajráját.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo