fbpx

Port.hu Balaton Régió Bringafesztivál

Július utolsó hétvégéjén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál kezdetével egy időben a Balaton Régió Bringafesztivál. A két napos, kislődi bringás jamboree alatt a sport mellett szerepet kap a kultúra is, hiszen a központi színpadon a környező települések tehetséges művészei, együttesei lépnek fel. A szervezők ezúttal is legalább félezer résztvevőre számítanak.

Balaton-régió Maraton

A már hagyományosnak mondható Bringafesztivál három versenyszámból áll: a Nosztalgia Futamból, a II. Bakony Kupa Gyermekversenyből és a 4. Balaton-régió Maratonból, melyen rövid (20 km), közép (40 km) és hosszú (70 km) távon indulhatnak a versenyzők. A Nosztalgia Futamot, valamint a Junior Kupát testközelből követhetik végig a szülők és a szurkolók. A maraton útvonala ezúttal is érintetlen és csodálatos, Balaton-felvidéki tájakon halad végig. A korábban már nagysikerű retro Nosztalgia Futamon nagyszüleik kifényesített drótszamaraival száguldozhatnak idén is a háztömb körüli verseny alkalmával a résztvevők, a közönség hatalmas ovációja közepette. A Junior Kupán egy teljesen belátható, 1 km-es körpályán tekerhetnek majd a fiatalok.

Junior Kupa

A 2008. július 26-27-ei Port.hu Balaton Régió Bringafesztivál központja a Veszprémtől 15 kilométerre található Kislődön, a település központjában lévő focipályán lesz kiépítve. Harangvölgyi András és Sportaktívos szervező csapata a „profi” kerekesek mellett az amatőröket, a kisgyermekes családokat egyaránt várja. A gyermekversenyekre szombaton 14 órától, a nosztalgia futamokra 18 órától kerül sor. A maraton mezőnye vasárnap 11-kor rajtol.

Július 25-ig még kedvezményesen nevezhetsz!

Forrás és bővebb információk:
A rendezvény honlapja: www.sportaktiv.hu

Nosztalgia futam

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások