fbpx

Polony István elnökjelölt az MKSz élére

Polony István a Magyar Kerékpársportok Szövetségének (MKSz) elnöki tisztére készül, a rendkívüli közgyűlésre november 7-én, pénteken kerül sor, az alábbiakban az erről szóló közlemény olvasható:

Polony István

Polony István

Polony István, 42 éves, üzletember, az OT Industries elnök vezérigazgatója, aki szabadidejében hobby kerékpáros, és lelkes kerékpár rajongó. Hobby hegyi kerékpáros, és ahogy ideje engedi maraton versenyek lelkes résztvevője master 2-ben..

A kerékpársporthoz való kötődése néhány évre tekint vissza, amikor életmódváltás keretében talált rá a természetben kerekezés szépségeire, és 2012 óta az Alpinbike Team Giant nem versenylicensszes tagja.

az elnökjelöltől nem idegenek a kemény versenyek

az elnökjelöltől nem idegenek a kemény versenyek (de a képen nem ő látható alpinbike-os mezben)

Szakmáját tekintve közgazdász, azon belül is vállalat transzformáció és újra struktúrálás a szakterülete. A UC Berkeley-n szerzett MBA diplomát, és a kilenvenes évek közepén indult karrierje felét külföldön, felét pedig itthon töltötte – jelenleg a korábbi Olajterv Csoport (immár OT Industres) teljes körű átalakításán, és új stratégia mentén növekedési pályára állításán dolgozik.

Polony István a szakágak képviselőinek támogatásával a háta mögött készül a november 7-i MKSZ közgyűlésre, ahol részletes program prezentációt fog tartani. Megválasztása esetén a szövetségi működés azonnali átláthatóvá tételén, majd azt követően egy hosszú távú, a szakágak széles körű támogatásán nyugvó, sportág fejlesztési stratégia kidolgozásán tervez dolgozni.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo