fbpx

Pelikán a fedélzeten! – a Félix Promotion csapatában

Pelikán János csatlakozott a Felix Promotion sportmenedzser-iroda csapatához. A hazai kerékpársport egyik legkiemelkedőbb fiatal tehetsége a tavalyi „Jövő bajnoka” pályázat keretében nyerte meg a lehetőséget, hogy Rácz Félix és munkatársai egyengessék a pályafutását, ám mivel egy évet cserediákként az Egyesült Államokban töltött, csak most tudott csatlakozni.

Pelikán János a SuperCross sorozat junior összetett győzteseként, Dina Mártonnal és Rózsa Balázzsal

„Nagyon örülök neki, hogy végre én is a csapat tagja lehetek, számomra ez garancia arra, hogy a nevemet jobban megismerjék Magyarországon vagy akár külföldön is, hogy eredményesebben tárgyalhassunk az esetleges támogatókkal – mondta a 17 éves Pelikán János, aki 11 évesen kezdett kerékpározni, s jelenleg a Cube-Balaton Teamet erősíti. Hatszoros korosztályos országos bajnok, a legbüszkébb az U19-esek országos bajnokságán tavaly elért egyéni időfutam-győzelmére.

“A legjobbkor csatlakoztam, hiszen most kezdődik a felkészülés az országúti szezonra, amelynek első versenyét március 10-én rendezik, utána egy hét edzőtábor Istrián és versenyek folyamatosan. Sűrű évünk lesz, Európa- és világbajnoksággal, de ez az, amit a legjobban szeretek.”

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo