fbpx

Pedelec Parádé 2019 – Már csak 10 nap a rajtig!

Ugye már Te is szabaddá tetted az április 13-14-i hétvégét és találkozunk a Pedelec Parádé 2019-es eseményén? Nem tudod miről van szó? KATT IDE és IDE a bővebb információkért! Ha minden eddigi részletre kíváncsi vagy, akkor olvasd végig BEMUTATÓ CIKKEINKET!

10 nap múlva nyit a Pedelec Parádé, ahol élőben lehet megtekinteni Magyarország egyedülálló kiállítását, ahol a legrangosabb gyártók friss e-kerékpárjai bemutatkoznak. Az időjárás előre láthatólag kegyes lesz, a kiegészítő programok pedig akár egész családdal is alkalmassá teszik a rendezvényt hétvégi időtöltésre.

A kiállítás újdonsága, hogy nem csak kerékpárok, hanem e-motorok is képviseltetik magukat a helyszínen, a következő márkákkal találkozhatsz:

KSR – SurRon – Evoke – Zero – SuperSoco – Nook

 

Handrás vlogger ellátogatott a törökbálinti EbikeShop-ba, ahol szemügyre és videóra vette mire is lehet számítani az eseményen. S nem csak nézelődni lehet, a kiállítók mintegy 200 kipróbálható járgánnyal készülnek, sőt vezetett eMTB körön is van lehetőség az éles bevetésre.

A video megtekintése után van még kérdés, hogy ott leszel-e? Regisztrálj alább!

Belépő? Na az nincs! Csak simán várunk. Hol a trükk? Nincs trükk! Van viszont NYEREMÉNYJÁTÉK! Több, mint 1 millió forint értékű nyereménytárgyak fognak gazdára találni a délutáni sorsolások során!

Persze Apa mellett Anya és a gyerekek sem fognak unatkozni, őket ugrálóvárral és a közeli játszóház kabalafigurájával várjuk, aki megannyi értékes kupont fog kiosztani. Bárki bepróbálhatja magát a legújabb Tesla elektromos autóba, s ha megéhezik ínycsiklandó édes, sós, vagy húsos palacsintával töltheti meg bendőjét.

 

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!

Maradjatok velünk és figyeljétek a Pedelec Parádé rovatunkba bekerülő cikkeket, hogy megismerhessétek a kiállítókat, megkapjatok minden információt az eseményről.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo