fbpx

Pályakerékpáros világkupa-forduló Kolumbiában: Sanyika indulhat!

Több fórumon megjelent ellentmondásos információk miatt nem mehetünk el szó nélkül a Szalontay Sándor körül kialakult helyzet mellett a pályakerékpáros világkupára megtörtént (vagy meg nem történt) nevezéssel kapcsolatban.

sanyika_cali
Miután a tegnapi nap folyamán véglegessé vált, hogy sprinterünk ott lesz a kolumbiai Caliban rendezett világkupa fordulón sprint és keirin versenyszámban is, azt reméltük, nem kell külön cikket szentelni a szakág vezetésére rossz fényt vető előzményeknek, ezt most mégis megtesszük, hogy a kevés érdeklődő, akik figyelemmel kísérik a hazai pályasport helyzetét, tisztábban lássanak.

Hiteles, dokumentumokkal alátámasztható információk szerint a pályakerékpár szakági felelős elmulasztotta benevezni Szalontay Sándort a bevett online nevezés határidejének lezárása előtt, annak ellenére, hogy Szalontay Sándor edzője külön felhívta erre a figyelmet, amikor a versenyző kiutazását organizálták. Az online nevezés lezárását követően az MKSZ főtitkára és Sándor edzője foglalkozott a nevezését, melyet végül a helyszínen sikerült megoldani.

A két napig tartó bizonytalanság után a magyar versenyző immár szerepel a nevezési listán
(http://www.tissottiming.com/File/Download?id=00030C0005FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF01)
és minden idegszálával a futamokra koncentrálhat. Eredményes versenyzést kívánunk neki!

A világkupa eseményei, eredményei a Tissot oldalán online követhetők:
http://www.tissottiming.com/Competition?id=00030C0005FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF&sport=CY&year=2015

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo