fbpx

Pályakerékpáros Országos Bajnokságot rendeznek hétvégén a Millenárison

A kerékpársport egyik leglátványosabb szakágának, a pályakerékpározásnak az országos bajnokságát rendezik ezen a hétvégén a Millenárison. A rendezvény rendhagyó lesz, mert a kerékpárosokon kívül olimpikon gyorskorcsolyázók is rajthoz fognak állni, így várhatóan több néző fog kilátogatni a versenyre és a média kiemelt figyelmét fogja élvezni az esemény.

 Fotó: Vanik Zoltán/Bringasport.hu

Egyszeri elhalasztás után végül szeptember 19-20-án rendezik a Pályakerékpáros Országos Bajnokságot, a sporteseménynek Magyarország egyetlen velodromja, a Millenáris ad otthont.

A pályakerékpározás azon ritka szakágak közé tartozik, ahol az egész versenyt élőben követhetik a nézők, ráadásul folyamatosan pörögnek egymás után a futamok, így nem kell órákon át tartó unalmas versenyeket nézni. A pályakerékpársport iránt érdeklődőknek érdemes kilátogatni a rendezvényre, hiszen nem mindennap rendeznek hazánkban pályakerékpárversenyt.

Az idei OB más lesz, mint a többi, olimpikon gyorskorcsolyázók is rajthoz fognak állni a maréknyi lelkes magyar pályabringás mellett. A korcsolyázók közül Jászapáti Petra és Oláh Bence lesz ott a rajtnál, míg a kerékpáros oldalról az EB ezüstérmes Lovassy Krisztián vagy a sprinter Szalontay Sándort láthatjuk itthon pályán versenyezni, de rajtuk kívül is lesznek még hazai híres kerékpárosok.

A pálya OB tervezett programja:

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo